Shopping + Sushiiii

Oj vad det känns som jag har hunnit med mycket idag. Men det beror nog på att jag har vart i en annan stad fram och tillbaka, för så mycket har jag faktiskt inte gjort. Haha. 
Först och främst måste jag säga – jääävlar vad jag har fyndat mycket fina grejer. Inte nog med att det var Nellys Outlet utan det var dessutom 50% alla priser. Behöver jag nämna att det var billigt? Heaven.
Var som sagt inte ute efter något speciellt, förutom stora gosiga koftor. Och som alltid när jag inte har planerat att hitta något speciellt så kommer jag hem med allt annat, förutom det jag hade räknat med. 
Och jag skippade alla tighta, snygga klänningar och körde på stora pösiga kläder istället. De tighta klänningarna får jag vänta med att köpa tills Beachen 2013 istället. För tiden går fort mina vänner, och snart är vi där – igen. Och då ska inga kläder sitta som påsar längre, så mycket kan jag lova mig själv. Nästa år ska bli mitt mest hälsosamma år genom tiderna. Punkt. 
 
Tre av dagens alla fynd 
 
Förutom detta så fick jag även med mig två kjolar, en byxdress, en långklänning och två andra fina tröjor. Och detta till priset av ja.. en tröja kanske? Haha. Trivs bra bland alla stökiga högar av reakläder. Brukar hitta mina guldkorn där ;) 
Tiden gick fort i affären och plötsligt var det bara fyrtio minuter tills jag skulle vara hos tandläkaren. Jag sa till min syster "att hamnar jag bakom en lastbil på den lilla vägen hem så kommer jag få hjärtattack". Vad händer? Tro fan att jag hamnar bakom två lastbilar hela vägen hem. Trodde hjärtat skulle ploppa ut av stress. Men jag han och klev in genom dörren 1 min innan jag skulle vara där. Tajmat och bra. 
 
Sushilunch
 
Och som jag sa, sushi skulle jag ha – och så blev det. "Jag tar gärna lite extra ingefära också". Fick typ tre bitar extra och gick och frågade igen. "Kan man få ännu lite mer ingefära tro..?". Och där tror jag att han tröttnade. Han kom fram med hela sin hink till mig och lassade upp ett berg med händerna. Haha. Man tackar, man tackar.  
 
Nu ska jag städa. Puss
 
 


Kommentarer
Em

gillar inte sushi, men brukar alltid sno åt mig massa ingefära på asiatiska bufféer - så jag förstår vad du menar!

2012-08-20 @ 19:31:22
URL: http://addictedtorunning.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0