Dagens mående - toppen!

Detta är sommar för mig. Att vakna upp av att solen strålar in genom fönstret för att sedan traksa upp och sätta sig på altanen, blicka ut över ett vindstilla hav samtidigt som man avnjuter en frukost med finaste familjen. Sommarlycka! Det enda som fattades var morgondoppet – men det kan jag faktiskt klara mig utan ;)
 
Har sagt det förr, men jag mår så förbannat bra här ute. Känner mig lugn och trygg. Det finns lixom inga bekymmer här ute. Hoppas på att få spendera många dagar här ute i sommar.
Idag har vi ett födelsedagsbarn här hemma. Nåja, en födelsedagspappa rättare sagt. Vi frågade honom hur han ville spendera sin födelsedag och svaret blev kort och gott "Liseberg". Haha. Vi var alltid på Liseberg på pappas födelsedag när vi var mindre – och nu var det tydligen dags igen tyckte han. ;) Så idag beger hela familjen sig till Liseberg för att spendera dagen. Mysigt! 
Trots att det är Pappas födelsedag – och inte min, så är det ändå jag som får välja restaurang idag. Det var lite gulligt tyckte jag :) Så jag verkligen får något som jag tycker om att äta. Kanske ska chocka dem och säga att jag vill käka på Burger King eller något? ;) Fast nja.. det lutar nog åt någon "riktig" restaurang där de serverar lax. Hoho. 
 
Hoppas att ni får en härlig dag i solen hörrni! :) Hörs ikväll. Puss & kram


Kommentarer
Jen

Åh perfa väder ju :) utmana och ta det du (!!) är sugen på. Du vill ju kunna gå i bikini snart så våga mer nu! :) du är grym! Och värdefull

2012-06-21 @ 13:39:33
URL: http://thejenna.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0