Resebabbel

Godkvällis hörni! :) 

Har nyss kommit innanför dörren efter en hel dags jobb samt lite mathandling på det. Har vart och köpt på mig lite "basgrejer" i matväg som jag ska ha med mig på resan. Självklart har jag räknat med att kunna äta det mesta där nere, men det är just vid frukosten det kan stöka till sig. Så jag kände att det var lika bra att köpa med sig lite flingor och andra saker som jag är van vid här hemifrån. Sen om jag väljer att äta det jag har med mig, eller om jag tar vad Kroatien har att erbjuda är en annan sak. Men det är bättre att vara på den säkra sidan, inte sant? :) 
 
Inför förra seglingssemestern vi skulle på så minns jag att det var ett hejdundrandes tjöt om jag skulle behöva ta med mig näringsdrycker ner eller inte. Dock var min övertalningförmåga så pass bra att jag slapp. Och lyckades jag hålla vikten trots uteblivande näringsdrycker? Javisst.
Resan som vi gjorde tidigare samma år till Thailand så var dock inte övertalningsförmågan lika bra. Så vi packade med 45 jävla näringsdrycker. Harregud! Nödvändigt då – men i dagsläget är jag glad att jag slipper packa väska efter väska med ND´s och istället kan utmana med god mat istället. 
 
Levde på detta under förra resan.
 
Maten och rutinerna inför kommande vecka oroar mig faktiskt inte så mycket. Kommer bli frukost på båten, lunch på båten och sedan blir det middag ute på restaurang. Så frullen och lunchen kommer jag kunna styra över fullt ut. Känns skönt då vi faktiskt kommer handla all mat själva – så jag får mat som jag vill ha. Och något jag längtar extra mycket efter är alla fisk och skaldjurs-rätter. Ååååh! Ser även fram emot all färsk frukt. 
 
Babbel babbel. Nu ska jag fortsätta packa. Hörs i morgon. PUSS
 
 
 
 


Kommentarer
Paulina Suonvieri

SV: tack så hemskt mycket! :)

2012-06-28 @ 20:28:31
URL: http://hundredkitchenstories.blogg.se/
L

ha en skön resa och njut! :D kram

2012-06-28 @ 22:18:47
URL: http://bestigaberg.blogg.se/
Hanna-chan

Jag tycker att det är smart att ta med sig egna varor, så då vet du att du alltid får i dig något gott som du vill ha! ;3

Svar: Precis. Bättre att vara på säkra sidan :)
Cecilia

2012-06-29 @ 16:38:32
URL: http://klockanhalvtre.blogg.se
Ida

Det kommer bli super! Att ha med lite sådant du vet att du äter är ju jätte bra, en plan B liksom!

Det kommer gå kanon!
Och du är sp värd att åka bort och bara ha det LUGNT! försöka koppla av allt o bara vara!

Stor kram

2012-06-29 @ 17:46:49
URL: http://Skeptisk.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0