Back on track

Läser pepplista, läser pepplista, kollar peppfoton, kollar peppfoton.. SÅJA! Deppigheten kan gå och ta sig :) Vad håller jag på med egentligen? Har inte tid att grubbla om jag ska hinna leva livet samtidigt. Så nu har jag ryckt upp mig lite. För den här stunden i allafall.
Tänkte istället visa er dagens inköp. Var som sagt ute efter en datorväska och idag hittade jag äntligen en som föll mig i smaken. Rosa dessutom. Kan inte bli bättre! :) Hittade faktiskt en igår när jag var i Gbg. Dock kostade den 2000 riksdaler mer än den som jag köpte idag. Så jag gjorde nog ett väldigt klokt val som valde den här. Haha.
Tappade även bort mitt senilsnöre igår. (Ödets ironi). ;) Så inhandlade ett nytt idag.
Ikväll blir det vår vanliga lördagstradition. Melodifestivalen, film och något gott att äta. Tycker att det är så skönt att bara ta det lugnt på lördagarna. Dock brukar väl alla mina helger vara lugna, men ändå. Kanske ska äta varma mackor ikväll? Var riktigt längesen. Och det är ju så förbannat gott. Var inne i en period då jag åt varma mackor nästan varje dag. Haha. Curry, banan, skinka och ost brukar jag ha på mina om jag får välja. En vinnande kombo. 


Kommentarer
isa

åh varma mackor. så jäkla gott. kan spacea dom hur som helst. ananas går hem hos mig ;) ha en mys kväll! kraaam

2012-03-03 @ 18:26:59
URL: http://cookiedough.blogaholic.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0