Gubbväska

Jag fullkomligt älskar att fynda på rea/second hand. Ekonomiskt och bra, inte sant? Här nedan ser ni iallafall min ful/snygga datorväska som fick följa med mig hem idag. Hela femtio riksdaler gick den på. Är grymt nöjd och min dator kommer trivas sååå bra i den tror jag. Dock inte lika bra som i min rosa (den är ju ändå rosa) – men nästan.
Second hand-fynd

På fredag ska jag och mamma åka in till Göteborg en stund. Ska nämligen möta upp bror för att kämna en tavla som han ska ha med sig till ett kalas. Så då tänkte vi passa på att handla och äta lite god mat samtidigt. Ska mötas på min och mammas favoritrestaurang och luncha. De serverar husmanskost, thaimat, kinamat, sushi och lite där till.. Vi ska även ta en sväng förbi myrorna så att jag kan få fynda lite ;) Inte mig emot! Kommer bli en fin dag.
Nu blir det lite mat och sedan jobb. Puss



Kommentarer
Jasmine

Väskan var ju jätte snygg! :)

2012-05-09 @ 18:28:49
URL: http://livetijasminesogon.blogspot.se
Sara

sv: jag älskar bikarbonatsbröd, med nötter, kross, torkad frukt, osv! :)

2012-05-09 @ 19:56:59
URL: http://misssteinholtz.blogg.se/
tillfriheten

Grymt snygg och riktigt stilig väska måste jag säga! Tänk att man kan göra sånna fynd på second hand, kanske är värt att börja kolla lite mer i sådana butiker? :)

2012-05-10 @ 09:17:40
URL: http://tillfriheten.blogg.se/
camilla

Riktigt snygg tycker jag:D

åå mysigt med gbg, jag ska kanske dit på lördg när pappa ska springa gbg varvet:D vad är de för kalas restaurang du hittat?:D



hoppas jobet kändes bättre igår?:) de går ju upp o ner för alla:D jag har ju inte jobbat jätte mkt men de jag gjort har kännts toppen verkligen :D



kraam på dig

2012-05-10 @ 11:09:33
URL: http://resanupp.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0