När den rätta sidan talar!

...och så var man äntligen lite långledig! Underbart. Den här veckan ska ägnas åt mig. Haha. Men ja, så är det! Ska försöka att ta hand om mig på riktigt. Reparera insidan samt sätta upp nya mål och planer med hjälp av diverse olika folk omkring mig. Inser mer och mer hur viktigt det är med hjälp från andra. Och jag inser även mer och mer hur hårda folket omkring mig kan vara. Hela tiden tror de att det är ätstörningen som pratar. Är så förbannat trött på det! (Kommer det alltid att vara så?) Det hade vart en sak om det faktiskt var så att min dumma sida försökte manipulera. Men när jag från hjärtat gör valen grundat på vad jag vill, utan att lyssna från den onda sidan – ja, då blir jag såklart förbannad och snäser. 
Så fort jag snackar emot så går jag tydligen "till attack". Men jag måste väl också få försvara mig? Jag är vuxen för tusan. Jag kan göra egna val. Men jag kan väl till viss del förstå deras frustration och kan även förstå att de tror att det är dumsidan som gör vissa val. Men nej. Vill bara att de ska tro på mig. 
 
 
Bortsett från lite bakslag och dumma tankar så har jag haft en bra dag. Mycket på jobbet och jag fick stanna över en bra stund. Men nu är jag hemma och kan slappna av. Efter jobbet åkte jag och hämtade ut världens bästa paket. Vet väl inte om det kan kallas belöningsshopping direkt.. Istället kallar vi det tröstshopping. Det får också vara okej ibland :) Allt för att muntras upp lite! 
 
Ikväll ska vi kika på Twilight här hemma. Måste ladda upp inför morgondagen! Och i morgon hörni. Eller nej, det får räcka så. (Inte tala förens jag satt handlingar på orden). Så var det bestämt. 
 
Nåja. Hoppas er dag har vart fin! Puss & Kram 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0