Framme!

Är äntligen framme och har sovit första natten. Var fortfarande groggy när jag vaknade upp och visste inte riktigt vart jag befann mig förens jag klev ut på balkongen och möttes av ett blått hav och massa filippiner. Haha

Kom fram rätt sent igår. Mötte upp dem vi skulle träffa, åt väääärldens godaste fruktfat och stupade sedan i säng. Mangon mina vänner - mangon (!!) Kommer missbruka den lika mycket som jag missbrukar melon hemma ;) Och då är det illa!

Skönt att vara framme i allafall. Rutinerna verkar redan vara på plats känns det som. Tänkte efter lite hur maten på nedresan hade varit med. Heltokigt blev det. Inte alls bra egentligen. Men fyra jäkla utmaningar hann jag med, och det kompenserar upp det hela. Är faktiskt helnöjd. Gjorde saker som jag tidigare hade flippat ur för.

Nu ska vi ner och äta frukost och dagen kommer sedan spenderas på stranden. Hoppas ni har det bra! Det har jag... ;) PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0