Något att fråga, tro?

Åh, lyckan man känner när man vaknar och inser att man har lyckats sova till halv åtta istället för till kvart i fem. Haha. Höll iallafall ut till tio igår innan jag stupade i säng.
Det är rätt mysigt att vakna tidigt ibland, för att inte tala om nödvändigt. Har nämligen insett hur mycket det är som hela tden behöver fixas när man är hemma. Både stora som små saker som tar tid. Dock vet jag med mig att jag inte fixar sådant där förens i sista sekund ändå, det är så jag fungerar, tyvärr. Haha. 
 
Har inte riktigt vaknat till än och huvudet ekar rätt tomt på ord just nu. Så varför inte en liten frågestund tänkte jag? Något ni undrar om resan? Framtiden? Dåtiden? Nutiden? Fråga på bäst ni kan vettja, så ska jag svara bäst jag kan. :)
 
Nu ska jag banka liv i kroppen med hjälp av brödbak. Hörs senare. Puss


Kommentarer
Anonym tjej

Hej! Jag kommenterade och frågade saker när du var i Kina men svararfunktionen verkar inte ha fungerat då det bara stod "svar: None" Du kanske kan svara på dem igen? :)
kram!

Svar: Har du lust att skriva frågorna igen ? :)
Cecilia

2012-10-17 @ 10:59:59
Anonym

Hej! Jag undrar hur många mål du äter per dag? Även om du"kåmpar" för att gå upp i vikt och i så fall hur? Jag lider själv av en ätstörning och får mycket inspo av dig! Har du något tips på om man vill gå upp i vikt? Vad man ska äta osv..?

2012-10-17 @ 14:51:18
Sara h

Hejsan! Jag undrar om du klarar av att dricka vanlig läsk (än) eller om du dricker light?

2012-10-17 @ 15:18:34
Anonym

Hej jag undrar hur du känner att resan påverkade dig fysiskt? Själv blir jag alltid, även om det inte är avsiktligt, alltid mer "försiktig" i mitt ätande vid miljöombyte, mycket för att jag är osäker på vilka mängder som är normalt och för att man lämnar sina trygga rutiner. Har själv nyss besökt Kina, och åh, vilket land! Maten är också fantastiskt (så länge man håller sig borta från kycklingfötter, aphjärna och insekter hehe..)

2012-10-17 @ 15:42:20
Anonym

Hej! Jag undrar vilka tider på dygnet du äter när du säger att du äter efter klockan?

2012-10-17 @ 16:10:15
emilia

Läser din blogg varje dag, har själv anorexi och går i behandling för den.

Jag undrar hur längesen det var du gick i behandling, och hur den var utformad? :)

2012-10-17 @ 16:18:18
Caroline

Hej! Jag har två frågor:

- När du var i denna situation förra gången drack du näringsdrycker då? Är det något du kanske kan tänka dig att göra igen?
För jag gjorde det och det var nog det som gjorde att jag gick upp, för det räckte inte med vanlig mat för mig. Om jag fick välja skulle jag nog gärna dricka igen för när jag blev utskriven från kliniken så hade jag fortfarande ett par kilo kvar men jag trodde att jag kunde klara av det på egen hand. Men det verkar inte så just nu..

- Har du något eget tips på hur man gör när hjärnspökena dyker upp? När man börjar analysera och vela fram och tillbaka vid måltider och sedan resulterar det i att man tar det säkrare valet som oftast inte är det bästa..

2012-10-17 @ 19:38:23
Hanna

När började du kämpa som du gör nu?
Vilken är din största motivationskälla?
Har du några tips på hur man kan motivera sig själv?

2012-10-17 @ 21:38:54
URL: http://trytobehappyblogg.se
Anonym

Hej! Tycker att ditt bröd alltid ser så gott ut! Skulle inte du kunna lägga in receptet? Skulle vara jättesnällt! Undrar även om dukan ge ut mer recept på din mat, ser såväldans gott ut..! Tack på förhand och en stor kram

2012-10-18 @ 12:44:48
Anonym tjej

Jag undrar om du är så frisk "i huvudet" som det verkar? :) (då tänker jag inte främst på mattider o sådant, utan jämförelse med andras kroppar o vikttänk o sådant). Jag undrar också hur du tror att du hade legat till nu om du inte haft bloggen? (bloggen kan ju vara till en hjälp tänker jag?) Sedan undrar jag hur din situation ser ut nu, om du har något planerat nästa år eller så, om du ska fortsätta jobba där du jobbar eller plugga mer eller jobba nån annanstans eller vad vet jag? :) Kram!

2012-10-18 @ 13:42:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0