Shopping

Gokväll!

Ligger på rummet och försöker bli vän med min mage. Den har gjort uppror, igen. Men idag var det eftermiddagsfrukten som satte igång kriget tror jag. Hade ätit upp nästan alltihop då syster smakar och säger att det smakar asjäst. Haha frukt som frukt och jag tyckte att den var utsökt! Men ångrar mig innerligt att jag åt så mycket av den. Suck. (För magknipet, inget annat).

Idag var jag på benen igen (till en början) och vi bestämde oss för en tripp till en lite större stad en timma härifrån.
Hamnade i ett köpcentra och hittade rätt mycket fint faktiskt :)
Som vanligt är mataffärerna de roligaste. Älskar mataffärerna utomlands! De har så sjuka saker. Verkligen sjuuuka. (Titta bara fotot längst ner). Galet!
Köpte även solglasögon för åtta jäkla kronor. Åh, sånt blir man nöjd av.

Dagarna tickar på och imorgon är det sista dagen här. Det har gått på tok för fort. Men det är fortfarande en vecka kvar. En vecka med nya, spännande äventyr i ett annat land. Sen bär det hem till trygga rutiner igen. Känner redan att jag saknar det!
Misstolka mig inte, älskar att resa och vara iväg. Men ni vet nog själva hur det är.

Nu ska vi snart iväg och äta middag. Ska äta något snällt mot magen idag! Är skyldig den det känner jag, så den blir lite glad på mig igen :)
Puss & Kram



Kommentarer
Hanna

Borta bra men hemma bäst! :)

2012-10-05 @ 22:01:44
URL: http://trytobehappy.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0