Time to go home!

Sista dagen idag. Som bara kommer bestå av massa resande. Mår lite bättre idag i allafall och det tackar vi för.
Får fortfarande paniksmärtor efter varje måltid, men i det stora hela så är det bättre. Får äta ofta men väldigt lite helt enkelt.
Har laddat upp med två stora påsar torkad frukt att ha på resan hem. Känns snällt för magen. Älskar den torkade frukten man kan köpa här! Har köpt med mig tre gigantiska påsar som jag ska ha med mig hem också. Det är knappt att den får plats i väskan. Men den går tillome före skorna ;) Bra prioriteringar tycker jag!

Känns både bra och tråkigt att åka hem. Rädd för att falla tillbaka men ändå skönt att komma hem till lite rutiner. (Som den här gången ska vara fria och inte så strikta). Ska försöka röra om i grytan lite när jag kommer hem. Se till att bestämma mig för att inte göra samma saker varje dag! Tror att det är nyttigt.

Och jag har ju förtusan klarat av tre hela veckor med virriga rutiner. Så att klara av det i trygga hemmet kommer inte bli något problem :)

Nu ska vi mumsa i oss lite mat. Hoppas ni sover gott där hemma. Puss



Kommentarer
L

åh jag blir så sugen på att resa när jag läser din blogg så jag o en vän skall boka biljett i januari till antagligen barcelona :) min första resa!!! :)
du verkar vara en jättefin tjej o du ä grym. kram

2012-10-14 @ 16:22:40
URL: http://bestigaberg.blogg.se
Lina

Hoppas att resan hem går bra och att du mår bättre i magen. Kram

Svar: Allt gick fint. Tack! :) Kram
Cecilia

2012-10-14 @ 20:38:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0