Havsvindar.

Godkväll. (Är det redan kväll?)
 
Dagen har gått förbi som alla andra. Grubbla, äta, försöka vila, ha spring i benen och ännu mer grubbel. Fick ur mig det som tynger mig allra mest idag hos min behandlare. Har fortfarande svårt att hitta orden och säga exakt vad det är jag menar och tänker. Inte lätt att förklara när inte ens jag vet.  
 
Igår när jag var nere vid havet så blev jag så förbannat sugen på att fota. Tyvärr hade jag inte med mig kameran då. Så gjorde ett nytt försök idag. Men tro fan att kameran dör efter två bilder. Tur att jag fångade en rätt okej sådan i allafall.
 
 
Falukorv till lunch och lax till middag. Och nu ska sätta mig och göra matplanering nu. Vad kul att äntligen få bestämma själv. Nåja lite själv åtminstånde. Undra vad jag ska laga? Vad är jag sugen på? Tåls att fundera på ett litet dag. :) Hur som så tycker jag att det ska bli kul att få laga lite mat igen. Det är något jag faktiskt saknat! :)
 
Snart kvällsmellis, film och sen nana kudden. Kram
 
 


Kommentarer
anonym

Får du se vikten? Ska du laga maten själv när du kommer hem eller dina föräldrar?

2013-08-12 @ 22:00:54
Elin

Härligt att låta tanken sväva iväg på härliga maträtter! Hoppas du kommer på något gott, väntar med spänning på resultatet ;)

2013-08-12 @ 22:59:26
JP :)

Skall du hem på permis nu? Eller varför skall du göra en matplanering? Kram

Svar: Precis!! :) Kram.
Cecilia

2013-08-13 @ 00:15:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0