Om att tacka Ja!

Nu är jag trött vill jag lova er. Den gnagande oron som jag har haft i kroppen de senaste dagarna har nu släppt. Pjuuh. Känns som en säck sten har lyfts bort från mina axlar!
Beslut som ska tas. Bara där brister det för min del. Inte min starka sida som ni vet. Vet inte om jag nämnde det men jag var på arbetsintervju i måndags. Redan dagen efter, på tisdagen, så ringde de och sa att jag hade fått jobbet. Egentligen ville jag bara skrika ut och säga att jag tog det, men något stoppade mig.
 
Maten.
 
Japp, så illa var det, jag erkänner. Jag var nära (jag gjorde det inte, men vad nära) på att låta något så natruligt och löjligt som maten hindra mig från att tacka ja. Var (är fortfarande förvisso) rädd att ett nytt jobb skulle komma in och förstöra mina rutiner i min vardag. Både gällande mattider, kbt-behandlingen osv.. stöka till det helt enkelt! Så vad gör man?! Är öppen som en bok och berättar vad man tycker och tänker, såklart.
Åkte ner och träffade chefen på det nya jobbet idag och lättade på hjärtat lite. Sa som det var och att jag behövde vara iväg en dag i veckan osv. Lika bra att ta det med en gång tyckte jag. Och det var det. 
 
Även ifall ett problem nu är ur världen så återstor fortfarande det största. Är fortfarande livsrädd för att tappa fokus och behöva börja om på nytt gällande tider och rutiner. Men vet ni. Jag vägrar, verkligen vägrar låta maten styra över mitt liv längre. Det är inte så det ska vara. Påminde mig själv om att livet ska anpassa sig efter maten och inte tvärtom. Så vet ni? Jag tackade JA. Och det känns som ett fruktansvärt bra beslut ska jag säga er.
 
Nytt jobb och nya rutiner. Något säger mig att detta blir en nystart! En positiv sådan som ska ge mig en sista skjuts ut i riktiga livet. 
 
Vad tusan blir det för jobb nu då tänker ni? Fortsätter att hålla mig till snabbmaten, men den här gången förflyttar jag mig till Subway som ska öppna i vår lilla stad. Är med från start och jag är otroligt förväntansfull ska jag säga er. Detta kommer bli bra, det vet jag!


Kommentarer
Elin

Åh, grattis! Allt kommer att bli bra när du väl börjar är jag helt säker på! Det kommer bli suuuuuuper ju, härligt jobbat!!! :-)

2013-02-08 @ 17:50:30
Genus

Ja, det blir bra! Vad modigt av dig! Håller i tummarna för dig! Det är bara att komma in i det nya så kommer du inte ens att sakna dina gamla rutiner!

2013-02-08 @ 20:11:47
URL: http://fyratassarvidminsida.blogspot.se
Mathilda

Vad glad jag blir för din skull! Det kommer nog bli jättebra det där :)

2013-02-09 @ 08:33:45
Sophia

Grymt! Låter som ett bra beslut. Man måste tänja på sina gränser ibland och prova något nytt :)Bra gjort av dig!

Hoppas att din dag blir bra! <3

2013-02-09 @ 14:04:39
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0