Tacksamhet!

Är det okej att kalla den här dagen för tacksamhetsdagen istället? Om inte så gör jag det ändå. Har både visat att jag uppskattar människor och även kännt att jag är uppskattad. Tänk vad fint folk man har omkring sig, varje dag!  Och inte bara det, tänk vad mycket annat jag har att vara tacksam för. Livet i helhet. 
Har haft en finfin dag. Ätit en god alla hjärtans dag-lunch i form av supergoda tonfiskfiléer, potatis och sås och frossat i mig exotiska frukter till efterrätt.
Börjar släppa på tyglarna gällande portionsstorlekar nu. Det behöver inte vara "samma som alltid". Och nu när jag ökar och ökar så känner jag även hur humöret blir allt mer stabilt. Lika väl som orken och hunger/mättnadskänslorna är mer stabila. Ett lugn i kroppen helt enkelt. Det är sällan jag känner paniksug eller ångestmättnad längre då jag istället tillåter mig att äta mig lagom mätt vid varje tillfälle. Dåligt intag vid lunch har förut visat sig vid nästa mål då jag istället är tokhungrig och slänger i mig maten, vilket då har orsakat lite ågren pga mättnaden. Lagom vid varje tillfälle är bäst helt enkelt. Man lär av sina misstag! 
 
Just Sayin..
 
Njuter av yttligare en ledig kväll. Sedan blir det jobb hela helgen. Sista jobbdagarna innan jag tackar för mig. Känns lite tråkigt, men jag har som sagt ett nytts spännande jobb som drar igång snart. Ska bli riktigt spännande. En frisk nystart hoppas jag på. 
Nu luktar det nybakat bröd. Dags att äta nybakade frallor till kvällis. Och nya favoriten – davosyoghurten. Hoppas ni har haft en fin dag kära ni. Om inte så är det en ny dag i morgon. Puss.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0