Partaj.

Godmorgon.
 
Är helt matt innan dagen ens har startat. Jag och stora kalas går inte riktigt ihop. Visst är det roligt. Fast, njaah. Not my cup of tea, om man säger så. Fast idag är det inte jag som är huvudpunkten så jag kan nog smyga iväg och sätta mig i någon vrå ett tag. (Skämt å sido). Det kommer bli en rolig dag tror jag allt! :)
 
Framförallt – god mat. Det är huvudpunkten på våra kalas. Haha. Lax och färskpotatis på dagen, tårtor, kladdkakor och cookies till efterrätt, grillat framåt kvällen och sisådär fem stora påsar godis och chips på det. Man kan väl inte gå härifrån hungrig heller!
 
Godmorgonskål + mackor.
 
Bra "träning" att ha så mycket folk omkring mig. Tycker fortfarande att det är aningen jobbigt. Men som sagt, man kan ju inte sitta instängd i ett rum hela livet hus för att få äta i fred. Jag brukar dock ha mycket folk omkring mig när jag äter. Men inte dygnet runt. Och jag brukar förvisso vara bra på att hantera sådana situationer. Kunna delta i samtal och inte bara fokusera på maten. Men att inte kunna bestämma tider, mat och allt det där är fortfarande något jag tycker är lite...segt! Lika bra att släppa allt den här helgen. För det är väl så resten av tiden kommer se ut, inte sant? Lika bra att börja med en gång.
 
Hoppas ni får en bra dag mina vänner. Hörs kanske senare. Kram


Kommentarer
Elin

Dagen blir med andra ord en liten utmaning ;) det kommer nog bli superbra tror jag!
Jag ska snart packa ihop mig själv och gå till hästen i värmen!!! Sen ska jag hem och.... Baka bröd! Haha! (Otippat!)
Det där med att äta själv, det är fridfullt (så länge det inte går till en osund nivå då såklart) på något sätt. Jag tycker det är superhärligt ibland att bara sitta för mig själv och typ läsa tidningen när jag äter :))

2013-06-08 @ 09:59:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0