Soppdag.

Torsdag. Har lärt mig vad det betyder nu. 
 
Soppdag + efterrätt.
 
Bullar hit och kakor dit. Efterrätter och sötsaker. Räcker det inte med någon enstaka dag i veckan? Ärligt talat. Det tog sin tid. Lång tid. För lång tid. Det tog ju för fan aldrig slut. Hade nog inte insett vad en normal portion av soppe faktiskt innebar. Tom blick och inga känslor. För de kommer när jag är klar med jobbet. Det är först då jag kommer tillbaka till mig själv och tillåter mig att få ut allt som jag kände. Och tydligen kände jag mycket. Pust och stånk. Bra stöd omkring mig.
 
FIick lätta på tankarna och gå på promenad (rullning) längs havet med min behandlare en halvitmma. Åh, vad man plötsligt uppskattar småsaker. Som att få se något annat, bara för en ynka halvtimma. Det var skönt att komma ut lite. Småprata och andas havsluft!

 
Njutit i solen så mycket jag bara hunnit. Suttit på balkongen och löst korsord. Har även fått mitt hår färgat och ikväll ska ögonbryn och ögonfransar få sig en omgång. Lite midsommarfin får man försöka bli!
 
Hälsa
Hälsan kan svänga lite upp och ner idag men det är inget du kan göra något åt.
Istället bör du ta vara på de roliga stunderna.

Hoppas ni haft en fin torsdag. I morgon är det fredag, midsommar och helgen närmar sig. Puss
 


Kommentarer
Josse

Har dom någon gräns för rullstol på Capio? Är det ett visst bmi dom går efter, eller hur proverna ser ut eller är det individuellt? Kram :)

Svar: Väldigt individuellt :)
Cecilia

2013-06-20 @ 18:29:27
Ida

Du är bra! Skönt att få komma ut, verkar som att personalen är ok. Vekar de funka med behandlaren? Det är min uppfattning av de ja läser här iaf-och det är ju såååååå viktigt!
En dag, en timme, en måltid i taget! Du är Viktig !

2013-06-20 @ 19:03:05
URL: http://Skeptisk.blogg.se
Daniella 🌙

Kan dom verkligen tvinga dig att använda rullstol? :o

2013-06-21 @ 06:04:23
URL: http://vapenbroder.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0