Skickar en förbannelse

Idag förbannar jag långsamma köer. Nej, idag förbannar jag långsamma personer. Har vart på apoteket två gånger och har hamnat i en kö med tretton personer framför mig – båda gångerna. Och när det tickar två nummer på en halvtimma så ger jag upp, faktiskt. Dubbelsuck!
Vet inte om det är mig det är fel på idag eller världen. Förmodligen mig. Jag vill att allt ska gå snabbt, smidigt och enkelt. Men idag har det gått allt annat än det. Suck. 
Har haft en seg dag hittils. Började klockan sju i morses och slutade halv fyra. Gick för många timmar mellan målen (inte med mening) och orken har legat i botten. Märker verkligen hur viktigt det är att jag får i mig mat regelbundet. För andra tycks det inte spela någon roll. Men tar det mer än några timmar så faller mitt blodsocker direkt och jag blir alldeles snurrig i bollen. I morgon ska jag ladda på med mellanmål som går snabbt att slänga i sig, den saken är klar. 
 
 
Nu ska jag sura och äta kvällsmat. Massvis med kvällsmat. Och sen ska jag kolla film, äta ännu mer kvällis och tillsist sova. Hoppas ni har haft en fin torsdag. I morgon är det fredag och sedan är jag ledig i helgen. Hallelujah! Ha en mysig kväll. Puss & Kram


Kommentarer
Hanna

Haha aw, skönt att det nu är kvällen och att det snart är en ny dag i alla fall :)

2013-03-14 @ 19:53:36
URL: http://trytobehappy.blogg.se
Sara

O, skrattar gott! Känner igen mig med köer. Jag har verkligen inte tålamodet till det, håller på att få spelet om det tar lång tid.... Saker ska ske direkt när jag vill det :)

2013-03-15 @ 07:58:13
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0