När mellanmålet är målet.

Raw cacao – Check
Spicy Lime – Check
Coconut – Check
Vanilla Berries – Check
 
Sprang på två gobitar inne på affären igår. Två smaker av RawBite som har vart lite kluriga att hitta. Men nu så. Jag brukar föredra en frukt eller två att knapra på mellan målen. Men då frukt varken räcker eller lyckas hålla blodsockernivån på den nivån jag vill ha den på så försöker jag få in lite annat mellan huvudmålen allt oftare. Och vad tusan, detta är ju frukt – fast i kompakt form. Så naturligt det kan bli, typ. Och faktiskt lika gott. 
 
 
Inte hunnit smaka på Apple Cinnamon än. Men dagen är lång. 
 
Nu ska jag iväg på mysfika. Puss & Kram.


Kommentarer
Anonym

Spicy lime = 😋

Svar: Visst är den god :)
Cecilia

2013-05-07 @ 16:14:54
Samma anonym som ovan

Cashew sådär, den hade du inte med. Kokos okej, äpple gillar jag inte och kakao passar inte riktigt till fruktbars om du frågar mig! Bär är inte heller hundra men spicy lime regerar definitivt! Haha. Prisvärda bars dessutom, köper mina på Ica kvantum - 17.95 st kostar de där! Mitt Ica kvantum har typ världens bästa sortiment haha. Grymt sortiment av det som normalt mest finns på hälsokost (typ raw-grejer, olika bars, ekologiska grejer, ja t.o.m. proteinpulver! (Whey 80 och typ night pro..) Grymt. Hehe.

Svar: Oj, den har jag med smakat! Den var okej.. men inte mer. Haha, spicy lime är nog den jag tycker minst om. Men den är fortfarande god! :) Åh. Det lät prisvärt.. köpte mina för 22 kr/st. Men det är dom bannemej värda. :)
Cecilia

2013-05-07 @ 19:30:00
Sara

Du måste prova Apple smaken, är min favorit! Gillar alla (utom spicy lime) men äpple är favoriten :). Kram

2013-05-07 @ 19:35:31
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.se/
captivatedminds.blogg.se

Åh vad dyrt :(

Svar: Med raw bite? :)
Cecilia

2013-05-07 @ 20:20:43
URL: http://captivatedminds.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0