Rainbow.

Hej torsdag.
 
Har börjat snacka i gåtor igen. Förlåt för det. Haha. Men tja, är väl sådan ibland. Men nu blev det helt plötsligt ändrade planer. Och det är nog en planer som i dagsläget kommer fungera bra.
Far hem i morgon – igen. Kan, orkar inte, vill, vill inte, behöver, behöver inte vara här just nu. Så just därför blir det hemfärd igen under några veckors tid.
 
Sedan kommer jag tillbaka hit och slutför det jag redan påbörjat. Har lång tid kvar här innan jag är klar. 
Do not worry. Kommer inte snubbla på mållinjen som jag redan sagt. Jag är rätt självständig och klarar mig nog rätt bra på egen hand. Så vem vet; Kanske kan jag med mycket erfarenhet (bra sådan) i ryggsäcken ta mig längre fram på egen hand hemma jämfört med vad jag kan här. Får mer utrymme hemma. Och det är väl det jag behöver nu. Fortfarande skrämmande. Men jag vet vart jag står och vad jag klarar av. 
 
Och jag tror på mig själv. Det har jag alltid gjort. 
 
 
Everyone wants happiness no one wants pain.
But you can´t have a rainbow without a little rain. 
 
Stod för sopplunch + efterrätt idag. Pastasoppa med en supergod morotskaka till efterrätt. Det där gjorde jag bra minsann. Har pinsamt nog bara ätit morotskaka en gång innan. Var väl på tiden igen.
Dags att packa ner alla saker. Hoppas ni får en bra torsdagskväll. Kram till er från mig. 
 


Kommentarer
Helene

Det är verkligen hoppfullt att läsa din blogg. Du har kommit så långt! Och du känns så ärlig tycker jag, som att du verkligen visat att du kämpar och vill bli frisk, inte bara prat... Innan du började behandling så väntade jag verkligen på att "det" snart skulle hända, att du skulle ta klivet, och sen gjorde du det! Själv har jag varit nära några gånger, men det har ju aldrig lyckats riktigt... Men det känns åtminstone som jag närmar mig liite mer för varje månad.
Kram!

Svar: Så kul att läsa att du tycker så!! :) Ja, jag försöker väl att vara rätt ärligt. :) Men visst har det där klivet tagits nu? Och det känns underbart.Hoppas du mår bra. Kram!!
Cecilia

2013-11-07 @ 20:39:33
URL: http://helenesoderberg.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0