Tisdag.

Godmorgon.
 
Ja, visst är det okej att klaga ibland. Men jag kan inte låta bli att få lite dåligt samvete över allt klagande när jag kollar på hur situationen är nere i Filippinerna just nu. Jag var på ett av de ställena där katastrofen har inträffat för ungefär ett år sedan. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Har smsat iväg lite pengar för att ge en hjälpande hand.
 
Nåväl. Tisdag. Iväg å luncha och sedan åka iväg till Göteborg med en vän.
Ska svara på era frågor senare. Blir så glad att ni tycker det är kul att följa min resa. Hoppas ni hänger med mig enda in i mål. :) Hoppas ni med sliter på! Det är inte värt att ägna fler år åt sjukdomen. Totalt, jäkla meningslöst. 
 
Bild av mig. (Filippinerna)
 
Kram till er och ha en bra tisdag. Kram så länge. 
 


Kommentarer
elin

Man måste ju fullfölja denna resan du har påbörjat, för än är den inte slut.
Tänkte på en grej, om du hade några jobbiga maträtter/livsmedel förut som du kan äta utan problem nu? :) eller vilka de "värsta" rätterna/livsmedlen är/var? Jag har haft kompisar som har haft äs och de har haft helt olika "farliga" rätter, så det där beror kanske på olika saker... Inte vet jag :) hehe
Kram!!

Svar: Ska svara på det i ett inlägg! Hur är det i staterna ? :) :) KRAM!
Cecilia

2013-11-12 @ 23:56:40
Elin

Åh, så fint :)
Det är bra här, såklart lite hemlängtan ibland (mest på kvällen och ibland på morgonen av någon anledning!!?) men det är som sagt bra! Idag ska det bli typ 30 grader varmt och det är inte så typiskt novemberväder direkt! Haha :) Jag gissar att min löprunda nu på morgonen kommer bli varm.... Hehe, men ska njuta av värmen åt dig :)

2013-11-13 @ 16:11:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0