Tisdag.

Tisdag.
 
Kom hit igår med rätt bra humör. Det ändrades snabbt. Och helt plötsligt stod (står) jag inför ett val som jag måste ta på egen hand. Och jag är inte bra på att bestämma saker på egen hand. Vill bolla, diskutera och höra andras åsikter. Men nej, inte den här gången. Beslutet måste komma från mig och min magkänsla.
Inte en sådär jättebra dag om man säger så.
 
Detta kanske inte är rätt – just nu. Men varför skjuta upp problemet pga rädsla när jag ändå vet att jag kommer göra det fullt ut någon gång ändå. Men det kanske är så att det faktiskt inte är precis just nu jag ska ta hand om sista biten. Kanske är det så att jag faktiskt måste komma iväg en längre tid för att sen orka och kunna förankra allt på riktigt. Allt har liksom gått förbi mig med en axelryckning och det är först nu jag har insett att det faktiskt har varit så.
 
Kan nog inte förklara.
Ska sova på saken och ha bestämt mig i morgon.
 
 
 
 
Man ska komma ihåg att det är av rätt anledning. Det handlar inte om att ge upp och det handlar inte om att välja det sjuka. Tvärtom. Jag vill ju göra något annorlunda eftersom detta hittils inte har fungerat till 100%. Just för att jag verkligen vill lyckas. Inget annat. Dags att prova nya vägar för att se om de passar mig bättre!
 
Babbel. Lunchdags nu. Kram till er från idag en vilsen själv. 
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Är det så att du ska prova någon annan behandling?

2013-11-05 @ 12:33:40
anonym

Att sova på saken låter som en bra idé:)egentligen finns det inget rätt eller fel utan att veta exakt vad det handlar om, bara olika sätt att se på saken. Vad som är rätt för dig kanske inte är rätt för någon annan och tvärtom. Blir intressant att höra vad du kommer fram till...

2013-11-05 @ 22:00:59
Anonym

kör bara köör!! :)

2013-11-06 @ 20:51:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0