Trött start på veckan.

Hej Måndag.
 
Samtidigt som jag må vara en rastlös själ så avskyr jag samtidigt att ha saker att göra. Jag tycker inte om att känna press, stress och ångest över saker jag måste uträtta. Då blir det genast att jag skjuter upp det eller lägger det åt sidan. Och på det viset blir det absolut inget gjort!

Kanske blir den saken bättre ju mer ork jag får. Fast å andra sidan behöver det inte vara saker som kräver just ork. Det kan räcka med att jag har mail att skicka, tavlor att beställa eller ett samtal med försäkringskassan som behöver fixa. Just det där med att ha saker som hänger över sig istället för att ta tag i det. Tja, det kan sitta och gnaga. Haha. Men har bara mig själv att skylla. Och sådant här gäller just mig själv. För när jag får ett uppdrag att göra något åt någon annan så är jag satans produktiv helt plötsligt.
 
Babbel. Tagit igen lördagens borttappade sömntimmar idag. Lagade klyftpotatis och biffar till lunch och sedan somnade jag som ett litet barn. Har precis gått ett varv runt sjön och nu jäklar ska jag skriva en lista på saker som ska bockas av att göra. 
 
Provade Renee Voltaire´s granola i morses. Lite smaklös, men god!
 
Hoppas ni har en bra start på veckan. 
Kram och puss från mig. 


Kommentarer
LIV

Läste att du fick problem med magen när du började äta igen. Hur länge höll det i sig? Jag får jätteont i magen så fort jag äter. Den svullnar upp och jag har kramper i flera timmar efteråt. Då är det omöjligt att äta något igen, så hur gjorde du?

Svar: Det höll i sig så länge kroppen höll på att vänja sig. Sedan drog krånglet igång igen när jag började med Nd´s. Men just nu är det bra!! :) Jag fortsatte att äta som jag skulle, oavsett hur ont jag hade ! Det är det som är bäst i längden.
Cecilia

2013-11-11 @ 16:31:51
URL: http://www.honsomlever.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0