Hemma.

Hej fredag. Och hej Alingsås.
 
Fick bli en liten paus i skrivandet. Vart i full gång med lite andra saker. Tex en tur hemåt. Och där befinner jag mig nu. Åkte igår morses. Först blev det sommarstugan i några timmar bara. Saker som behövde fixas. Plockade med mig kilovis med äpplen hem. Jonagold-äpplen gåner två, typ! Gigantiska. (Ska göra äpplemos)
Och sen styrde vi hem mot Alingsås. Tog en långprommis med min fina vän och sedan stupade jag i säng tidigt. 
 
Har inte riktigt bestämt hur det känns att vara hemma. Det är annorlunda den här gången. Positivt menat. Jag försöker att skaka om min värld lite. Oplanerat, men ändå omskakade. 
Det är småsaker som förbättras. Som ingen annan tänker på än jag själv. Bara det att kunna skära upp en okänd bit bröd av den limpan som ligger hemma utan en tanke är en stor befrielse. Jesus. 
 
 
Sitter och äter frukost. Same as usual. Ska luncha på stan idag. Och i morgon vankas mer äventyr. Ska prova på livet lite. Tror, vill och hoppas att få till en aha-upplevelse denna helgen. Att hitta en inre motivation och inte bara köra på för den yttre motivatinen. Lär inte hålla då.
 
Hoppas ni får en bra helg. Kram
 


Kommentarer
Camia

Fin bild och ha en riktig skön helg! Det är du värd :)

2013-10-04 @ 09:47:50
URL: http://divyaspa.blogg.se
Elin

En känsla av befrielse är ju verkligen ett stooooort steg närmare målet :) Härligt att vara hemma oxå, hoppas äppelmoset blir gott! (Jag har svårt för både lingonsylt och äppelmos. Har alltid typ hatat båda, haha!!)

Kom på att jag skulle meddela när jag åker till USA. På söndag bär det av!! :))

Svar: Lingonsylt är LIVET. :D haha. Tänk om hörredu ;) Åhhh. Det är snart ju. Resfeber så in i bomben?! Kram.
Cecilia

2013-10-04 @ 13:46:20
Elin

Vi har olika uppfattning om vad livet är ;) haha!!

Ja alltså jag börjar ju bli liiiiite orolig. Mest för att jag är lite flygrädd, dock är jag än så länge lugnare än vad jag trodde!! :) så detta blir nog bra ;)

2013-10-04 @ 19:31:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0