Live your life.

Söndag.
 
Godmorgon får jag säga för en gång skull vid det här tiden. Äntligen lite sovmorgon! Slog upp ögonen vid halv tio i morses. Hade en bra kväll igår. Riktigt bra dessutom. Var iväg och träffade massa folk och somnade sen med min sovbuddy brevid mig. Kul att framför allt orka ta sig iväg lite. Blev inte en jättesen natt. Men senare än nio, som jag brukar bli sömnig. 
 
Har förvånat mig själv gång på gång den här helgen. Och jag har lyckats ringa in det som fortfarande gör att jag håller fast vid ätstörningen. Simpelt, egentligen. Men hittils är jag jäkligt nöjd över mig själv och helgen. Skitsamma om det blir mer eller kanske mindre än vanligt. Jag har ju faktiskt vågat prova vingarna en aning och faktiskt levt för en gångs skull.
 
 
Ska snart packa väskorna och åka. Åker tillbaka till Varberg i morgon igen. Det där känns rätt långt borta faktiskt. Det har vart skönt att ha varit hemma lite! 
Hoppas ni får en bra Söndag mina vänner. Kram till er. 
 


Kommentarer
anonym

Vad har du kommit fram till gällande vad som gör att du håller fast vid ätstörningen? Vore intressant att höra dina tankar.

2013-10-06 @ 21:45:31
Camia

Härligt, fler sådana dagar!

2013-10-07 @ 15:11:06
URL: http://www.divyaspa.blogg.se
anonym

Hur kändes det denna gång att komma tillbaka till Varberg? Vad blir veckans arbetspunkter?

Svar: Det kändes helt okej ändå! :)
Cecilia

2013-10-07 @ 21:33:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0