Magkänslan.

Hej fredag.
 
Ska bli skönt med helg. För det kommer bli en bra sådan. Är glad för mitt beslut om en kortare time out från behandlingen. Jag skrivs ut härifrån Capio i två veckor men jag har fortfarande min plats kvar när jag kommer tillbaka. Som en längre permis, typ. Har kommit på mig själv att planera upp tusen saker som jag ska göra. Som jag dessutom vill göra. Död åt alla dumtankar (†).
 
Nu ska jag hem och delvis följa matplaneringen hyffsat (med luckor för spontanitet) men även försöka att liksom koppla av behandlingen. Ska på ett sätt bara leva som jag vill för stunden. Och om det är att "fuska", "göra rätt" (vad det nu är?), eller vad tusan det är så ska jag ändå göra det. För först då kan jag verkligen se vad jag behöver ta tillbaka hit och jobba vidare. Kommer aldrig kunna klura ut det om jag följer pekpinnar. Nu ska jag följa magkänslan så får vi se vart det här leder. Spännande tycker jag. 
 
Ska försöka att finna mig i rastlöseheten hemma. För den vet jag kommer att komma. Jag ska inte smita undan. Jag ska vara mitt upp i allt utan att fly. För att fly, är just en flykt. 
 
Inget grått å tråkigt här inte.
 
På riktigt; Vad tycker ni om håret? Själv är jag nöjd. Och det är väl det som kanske räknas.
Nåväl. Hela rummet ska packas ner innan jag kan koppla av. Blä. Flykt även där. Gör allt annat utom att just städa. Haha. Ska bara packa lilla väskan först och sen är jag redo för en jäkligt mysig tripp söder ut i morgon. Resten får jag ta tag i när orken är där...
 
(Ps. Fredagsgodis ikväll.) Just sayiN.
Kram. 
 
 
 


Kommentarer
`Nini

Jag kan ärligt säga att jag älskar ditt hår och färgkombinationerna är toppen bra tillsammans(gammal estet så I know). Dessutom är du ju så jäkla söt sådärför passar dessa söta regnbågsfärger på dig :D så du klär verkligen i färgerna :D

PS. Snygg sminkning du hade vad använder du för smink/märken?

Svar: Haha. Så snäll du är! Ja, att jag älskar färger kan man väl knappast undgå. :D Hmm.. jag är kass på att sminka mig, men tack! ;) Bara gör lite på måfå. :D
Cecilia

2013-10-18 @ 14:02:36
Linnéa Johansson

Åh alltså ditt regnbågshår är bland det finaste jag vet!!<3 Och så himla gott med fredagsgodis -det ska jag också äta! Kramar och ha det så skoj + massa lycka till under din långa permis! Det kommer gå toppen ska du se:) Kram!

2013-10-18 @ 15:21:47
URL: http://linneascheffler.blogg.se/
Anonym

Älskar ditt hår! ..rosa..regnbåge..kan det bli annat än grymt?;) nej men ärlig talat vi har en del gemensamt du och jag.
Lycka till hemma! Hoppas du får det skönt och ta en dag i taget.
Gå för allt i världen inte tillbaks i gamla mönster när du kommer hem, det gjorde jag och inser först nu att det var så förbannat korkat.
Kram/ Viktoria

2013-10-18 @ 18:51:40
Hanna

På riktigt är det ett av de snyggaste håren jag någonsin sett och det passar dig helt perfekt. Blir glad bara jag ser det!

Svar: Visst är det härligt. Tack snälla :)
Cecilia

2013-10-18 @ 21:25:55
URL: http://attvaljalivet.blogg.se
Frida

Håret är jättefint! I mina ögon skulle det dock vara svårt att matcha klädmässigt då min klädstil är ganska enkel (tråkig, med andra ord) men det passar dig och din personlighet jättebra! Man blir glad av all färger :)

Svar: Haha. Jag är nog en färgglad person även i klädseln! ;) Så för mig är det lätt!
Cecilia

2013-10-19 @ 09:00:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0