Simple as that.

"Autumn is a second spring when every leaf is a flower"
 
Superfina dagar (vädermässigt) som passerar här. Njuter verkligen av den fina hösten. Som förövrigt inte ens känns som höst. Varmt och skönt! Onsdag idag och i morgon åker jag hem. Ska verkligen försöka ringa in de saker som gör att jag hittils inte vågat släppa ätstörningen. För det har jag inte riktigt gjort.
 
Jag har gått upp i vikt och jag gör det jag ska. Och ändå sker det inte någon förbättring. Det är fyrkantigt här. Inrutat och regelbudnet. Vilket faktiskt inte är till min fördel. Jag är van vid en fyrkantig vardag och jag tycker om att ha det så. Därför skedde det ingen förändring gällande det när jag kom hit. Tvärtom! Jag blev om ens ännu mer inrutad. 
 
Skit i det nu. Ska fokusera på lite annat än detta hemma. Ska försöka röra till det lite. Omedvetet. För planerar jag annorlunda så vänjer jag mig vid det och då blir det ändå fel. Yaya. Ska försöka träffa lite vänner varvat med vila, mat och mycket mys med familjen! Hoppas på en bra vistelse hemma.
 
 
Man måste göra annorlunda för att det ska bli annorlunda. Simple as that! Fika om en stund. Sedan står jag för middagen och efter det ska vi ut och fota lite.
Bärjar bli sjuker. Just my luck. Hoppas ni får en fin höstdag. Kram på er. 
 
 


Kommentarer
Julia

Cecilia, oavsett vad måste jag bara säga att jag är mäkta imponerad över ditt arbete hittills. Att du bara accepterade behandling är starkt gjort, och att du gått upp i vikt är otroligt. Du har gjort ett bra jobb, man börjar ju någonstans.
Tänk att du inte är i mål än och att det är en lång vandring du ska ta dig igenom innan du är i mål. Låt resan ta tid, men gå bara inte tillbaka på samma stig. Testa olika metoder, hur och vad trivs du med innerst inne.
Släpp pressen och stressa inte fram en massa resultat eftersom snabba lösningar oftast inte är hållbara. Det kanske tar många år till du hittat just ditt sätt att leva på som du även trivs med, men se det som ett experiment. Ingenting är fel (förutom att börja svälta igen, hehe) eftersom alla lever på olika sätt med olika förutsättningar.
Vad är "normalt" egentligen? Skapa en egen norm, där DU mår bra oberoende av andras åsikter.

Det är klart du klarar detta, jag tror stenhårt på dig!!
Många kramar

Svar: Tack för en klok kommentar. Tog åt mig!! Ska tänka på det där. Tack. Ocgh ha en bra helg. Kram!!
Cecilia

2013-10-02 @ 14:06:59
Elin

Hoppas du slipper sjukdom och att du får det toppenbra hemma!! :-)
Och ditt hår kvinna, sååååå fint! (Ja, hela du är fin. Men håret tog lixom upp bilden, haha!)

2013-10-02 @ 20:55:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0