Tisdag.

Hej.
 
Har knappt haft på datorn på hela helgen. Och det ser jag som ett bra tecken på att jag har haft andra saker att göra istället. Och att jag har orkat göra allt. Somnade dock snabbt igår. Har hunnit med och träffat mer folk under dessa dagar än vad jag har gjort sammanlagt under tre år känns det som. Somnade gott må jag säga.
 
Gjorde en bra hemmaträning. I och med det så känner jag även att jag har fixat klart jobbet nu. Tänker att jag kan må såhär och framförallt att jag kommer att må såhär. Fast jag vet att jag kan må trippelt så bra. Mina tankar liknar fortfarande de tankar jag tänkte i början av min tid här. Har gjort jobbet så det ser snyggt ut utåt. Men jag har inte tagit till mig allt. Jag gör det mycket för yttre motivation. Nåja, hade aldrig kommit hit om inte jag ville, så missuppfatta inte. Skulle jag ge upp
så hade jag nog redan gjort det vid det här laget.
Vill vara alla tillags och därför göra jag på det viset. Men jag tror inte att detta blir hållbart om jag inte vågar lite mer på riktigt. För det har jag inte gjort hittils. Har fortfarande en sådan där mur mellan mig och behandlingen. 
 
 
Så, tisdag idag. Ska snart äta lunch. (King curry). Och efter det ska vi ha "gruppen" följt av en tur till stan. Hoppas på en bra vecka. Känns lite...virrigt. Hoppas ni får er en bra tisdag mina vänner.
Kram till er. 
 


Kommentarer
anonym

Vad tror du själv att du behöver för att kunna jobba med den inre motivationen och inte bara för andras skull?

Svar: Önskar jag kunde svara på det:)
Cecilia

2013-10-08 @ 11:46:21
Emma

Förlåt mig men gud vilka fina bröst du har!

2013-10-15 @ 18:59:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0