Baksug (haha)

Hej.
 
Hel plötsligt blev dagarna "stressiga". Nåväl, inte stressig så sätt. Men mer fyllda med saker att göra. Positivt menat! Lagade lunchen i förmiddags. Och efter det hade vi "gruppen". Hade temat "förändring". Ett aktuellt ämne för alla oss som är här då vi alla kämpar mot det friska. 
 
Hade läxa att skriva upp alla symptom vi haft pga svält/hets/kräkning eller vad nu ens problem är/har vart. Det är lätt att lista upp, men svårt att se! Det går ofta förbi en med en axelryckning. "Det där händer inte mig-syndromet". Men plötsligt så hände allt det där just mig. Sjukt att det är först nu man kan se det. Fysiska symptom kan vara jävliga. Men om det är något som hängd med mig som har vart om ens ännu värre så är det just det dåliga samvetet. Det har alltid vart där och gnagt. Och kommer kanske alltid att vara?
 
Mina fina pajer jag gjorde idag. (De var lika goda som de ser ut att vara)
 
Hunnit vara på en härlig promenad, bollat tankar och ätit middag. Och sen satte baksuget igång! Åh, vad jag har sakat allt vad bakning och matlagning heter. Jag måste dock erkänna att det är aningen svårt att följa recepten till fullo. Är van vid att byta ut dittet och datten bara för att någonting har gjort mig...tja, osäker! Så nu är det en utmaning i sig att baka precis efter receptet och faktiskt äta det man bakar då man vet varenda liten ingediens. 
 
Och idag blev det brödbak! Perfekt. Hoppas jag lyckas. Blir gott med nybakat bröd till kvällsfikat.
Hoppas ni har haft en bra dag. Kram 
 
 


Kommentarer
Matilda

Vad gott! Hoppas allt är bra med dig! Ha en fin kväll! Kram

2013-09-10 @ 19:08:27
Ida

Symptomen blir oftast så mkt tydligare när man pratar om det med andra, och när man faktiskt får fundera på det och skriver ner det-svart på vitt! Även om man känner till och vet vilka är redan innan, är det skillnad på att veta och att verkligen se o erkänna det för sig själv!

Bra att få följa recept till punkt o pricka, ingen som helst plats för de sjuka tankarna att bestämma. Såhär är det bara!! Pajerna ser gudomligt goda ut:) hur blev brödet?

Skönt med mer frihet o eget ansvar iom flytten och steg två, men tvivla aldrig på att ta hjälp o stöd när det behövs!

Du är jäkla bra du!! Stor kram

2013-09-10 @ 19:27:40
URL: http://Skeptisk.blogg.se
Louise

Vad innehöll pajerna? ser otroligt goda ut!
Keep on fighting!

Svar: Det som en paj ska innehålla. :) Pajdeg, köttfärs och grönsaker osv :) Å creme fraiche-blandning :)
Cecilia

2013-09-11 @ 18:32:05
URL: http://www.hemligalouise.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0