En okej torsdag.

Hej.
 
Torsdag och torsdagslunch. Tänker inte förstora upp det mer.
Har pratat om dessa dagar som om de vore världens undergång. Men faktum är att sötfika, eftertätter och allt vad det heter är det mest naturliga som finns. Det är bara jag som målat upp någon jäkla skräckbild, förlåt för det. Gå till ett fik en tisdagmorgon klockan tio, en lördag klockan fyra eller en torsdag klockan tolv.. Det kommer alltid att finnas de som sitter och fikar. Varför? Ja, varför inte? Det är gott och det är normalt. End of story!
 
Men? Annars då? Tog mig in till stan själv idag. Haha att en sådan vardaglig sak kan uppskattas så mycket. Litet för er, stort för mig! Inte vart själv på stan på flera månader. Satan va shoppingsug jag hade! Blev en hel del saker. Som skor.. fan! Haha. Inte precis vad jag behövde. Men gick inte att låta bli! 
 
 
 
Hade en utmaning på egen hand idag. Äta fikat/mellanmålet själv på stan. Nåt enkelt och något lätt. Mest för själva saken egentligen. Sedan spelade det inte så stor roll vad det blev! Och det gick bra, men inte hundra. Bättre än så kan jag! Men man kan inte alltid lyckas. 
 
Nåväl. Tillbaka från stan. Tog en härlig promand tillbaka längs havet. Skönt att få röra på de rastlösa benen lite. Lunchen idag blev fisksoppa, macka + äpplekaka med vaniljsås. Och snart är det middag!
Hoppas ni haft en bra dag. För ja... det får jag ändå säga att jag har haft. Bästa torsdagen på tretton veckor. Den ni! Känns förjävla bra. Hejdå ätstörning. Kommer fan inte sakna dig ett skit. Just sayiN! 
 
Kram
 
 
 


Kommentarer
Camia

Ja, men ibland är det så jäkla skönt att få shoppa loss lite... :)

2013-09-05 @ 19:06:25
URL: http://www.divyaspa.blogg.se
Dedde

Starkaste tjejen! :D

2013-09-06 @ 07:45:01
URL: http://deds.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0