För din egen skull.

"En människas värsta svårigheter uppstår när hon får tillfälle att göra som hon vill."
 
Det har vart en av de tuffaste helgerna på länge. Men om man bortser från det, så har det vart en av de bättre. Hur menar hon nu, tänker ni? Ja, citatet satte pricken över i:et. Ingen som bevakar, ingen som kollar och ingen som säger till en... E-g-e-t-a-n-s-v-a-r-! Lockelserna har aldrig vart så stora som den här helgen. När jag har ett eget val så tänker jag helt plötsligt dumtankar istället. Vill ju klara av det och det gör jag – till viss del. 
 
Varför ska jag äta det där, det där och det där? Om ändå ingen ser?!
Svaret är enkelt. För min egen skull. För att jag ska bli frisk. För att jag vill bli frisk. Så jag kan komma hem och leva ett normalt liv. Så jag kan tänka på något annat än detta. Så jag kan göra något annat än detta. 
 
Det går inte att bli frisk för "någon annan". Det är du själv som måste vilja. Visst, man kan göra det för den yttre motivationen till en början. Men i slutendan för att resultatet (friskheten) ska vara hållbar så är det du som måste vilja. Att försöka hitta den inre motivationen och se till dina behov och att du behöver detta. 
 
 
"Den äger frihet som förstår att rätt välja sina gränser."
 
Tankesöndag. Precis som alltid! Åt kasslergryta med bränd bulgur (väldigt gott att det blev bränt. haha) och nu har jag precis bakat bröd, igen! Gott med färskt bröd. Bättre än torrt köpebröd som inte smakar någonting alls. 
 
Hoppas er söndag är fin. Kram
 
 


Kommentarer
anonym

Ett tips kan vara att ta stöd i de andra tjejerna och vara ärlig med det du har svårt med, ensam är inte alltid starkast.

2013-09-22 @ 21:16:15
Camia

Instämmer med "anonym", ensam är inte alltid starkast! Du fixar det. Kram

2013-09-23 @ 09:19:44
URL: http://www.divyaspa.blogg.se
anonym

Fick du svar på hur helgen gått idag?

Svar: Jadå!
Cecilia

2013-09-23 @ 22:01:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0