Fredagsmys

Godkväll.
 
Efter fikat idag åkte vi iväg på lite ärenden. Redan där kände jag hur det började snurra. Tror att jag är påväg att bli lite krasslig. Förstår inte varför jag är så trött hela tiden. Det har jag inte vart förut. Misstänker att det är medicin-ändringarna som spökar till det! 
Väl "hemma" så var det jag som stod för middagen. Blev tacos idag. Har ju ingen personal i helgen i detta huset. Så på fredagarna innan hon går hem lägger vi alltid upp fyra matlådor som man får ha under helgen. Och det brukar vara sådan mat vi lagat under veckorna. Det måste vara olika "proteiner". En fisk, en kyckling, korv, kött...typ! Sedan är det bara att koka ris eller quinoa eller vad man vill ha till. Smidigt och bra!
 
Ja, jag stannar som sagt här hela helgen. Men har alla fina kvar här. Så vi ska ändå ut på lite äventyr under helgen. Är så tacksam att jag har träffat dessa personerna. Hade vart kul att åka iväg, som jag egentligen hade planerat. Men mår jag illa av trötthet så hade jag nog inte riktigt orkat med festande i helgen, tyvärr! Och så borde jag nog ta det lilla lugna med tanke på att jag knappt kan andas ordentligt. 
 
 
Kan nog erkänna att detta har vart en av de tuffaste veckorna sedan jag kom hit faktiskt. Inte den värsta, men bland de värsta! Den här dippen får nog alla som är under en behandling. Det tar bara olika tid hur snabbt den kommer och går. Och för min del hoppas jag att den inte hade tänkt att stanna allt för länge.
 
Ha en bra kväll. Kram!


Kommentarer
anonym

Vet du vad det berodde på att just denna veckan kändes så tuff? Några tankar?

2013-09-20 @ 21:47:47
Viktoria

Söt du är tjejen!
Känner igen mig i det du skriver, har varit inlagd på Capio i Varberg vid två tillfällen och det känns som igår när jag läser din blogg.
Det här med dippar är ju en del av processen, vilket steg du än befinner dig i under din behandling, och i livet i stort dessutom. Det var av en slump jag kom in på din blogg men jag tycker du verkar så go. Lycka till på din resa!
Föresten jobbar Eric kvar som behandlare? Han är grym och kommer alltid ligga mig så varmt om hjärtat.
Kram/V

Svar: Tack snälla! :)Mår du bra i dagsläget? Hoppas det :) Tycker du Capio här hjälpte dig tillräckligt? Ja, han är kvar :) Har honom inte som behandlare. Men träffar honom rätt ofta ändå :)

Tack för din kommentar. Kram till dig!!
Cecilia

2013-09-20 @ 22:05:04
Dedde

Du är så vacker Cecilia, det har jag alltid tyckt & tänkt! Jag är SÅ GLAD över hur din kämparglöd lyser igenom, du är så jävla stark. Du har kommit så långt och det riktigt glittrar i dina ögon! Jag vet att mycket fortfarande är jobbigt och tufft, men du är på god väg! Jag tror på dig tjejen!!
Massa kramar!!

Svar: Du är väl för go!! :) Tack. Vad glad jag blir. Kram!
Cecilia

2013-09-20 @ 22:50:20
URL: http://deds.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0