Godmorgon,

Hej.
 
Visste inte vart jag var när jag slog upp ögonen i morses. Den stora hårbollen till katt breve mig skvallrade om att jag var hemma. Och ja, här är jag. Känns väl lite skumt kanske. Men ändå känns det härligt att vara hemma en sväng. Hade en lugn kväll igår. Lagade varma mackor och försökte landa en aning. 
 
Allt är inte som det verkar vid första anblicken. Försöker verkligen att tänka utanför boxen. Starta nya rutiner och göra om och göra rätt, ni vet! Oftast lättare sagt än gjort. Dags att ringa in svårigheterna och plocka med dem tillbaka till Varberg! 
 
Idag? Ska ner och fika på stan med vännerna. Blir ett mysigt återseende. Var väldigt längesedan sist. Och sen blir det lördagsmiddag här hemma. Och ikväll lär jag vara knockad och ligga i soffan hela kvällen. Låter som en rimlig lördag. Lite av varje. 
 
 
Åt färskt, nybakat bröd till frukost. Och nya frukostflingor med smak av äpple och kanel. Och lite färska jordgubbar på det. Sedan var jag tillfredsställd! Redan gjort små framsteg vid frukosten. 
Nåja. Hoppas ni får en en bra lördag. Kram till er. 
 


Kommentarer
LIn

Hej, så underbart o läsa om dig o dina framsteg,hur fungerar capio med bmi ang när man behöver rullstol,sond,egna promenader,osv...Alla ställen verkar ha olika regler.Tack du söta om du kan svara.

Svar: De går inte efter BMI när det gäller sådant. Eller jo, till viss del. Men det handlar om helheten :)
Cecilia

2013-09-14 @ 10:56:03
Matilda

Vad gott! Ha en fin lördag!

Svar: Detsamma! Kram :)
Cecilia

2013-09-14 @ 18:11:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0