Matlagning

God förmiddag!
 
Åt kvällis framför idol igår och sedan var det bums i säng. Såg i kors! Det tog på krafterna att flytta alla saker, påbörja steg två och sköta allt på eget håll! Men konstigt nog har jag rätt lätt att falla in i nya rutiner, bara jag själv vill. Så länge rutinerna är bra, så är det ju bara positivt. 
 
Tisdag idag. Har hand om lunchen. Lagar allt själv. Blir mat till åtta personer. Och idag ska jag laga tacopajer. Senast jag åt det var det på kalas typ i sexan. Haha. Äntligen så får jag laga mat i allafall. Har verkligen saknat det. Men den här gången måste man följa recept. Annars kastar jag ner saker från höger å vänster. 
 
Vi går på ett åttaveckors-schema när det gäller maten här. Man får inte bestämma själv, utan lagar efter matlistan vi har. Men säg att det står köttfärsbiffar och man hellre vill göra köttfärslimpa så går det säkert bra. Lite får man välja själv, så länge man håller sig inom ramarna. 
 
 
 
 
 
Har gruppen i eftermiddag, annars har jag ingenting för mig. Ska nog ta mig en cykeltur för första gången på flera år. Tänk om jag glömt av hur man gör? Haha.
Hoppas ni får en mysig tisdag. Kram
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0