Needtoclearmymind

Needtoclearmymind
 
Fick ett hårt knytnävesslag i magen igår. Blev inte många timmars sömn. Knappt några alls faktiskt. Skriver knappt ut en femtedel av mitt liv här. Ändå känns det som om ni känner mig utan och innan på något vis.
Men en del får stanna i tankarna. Eller nej föresten. Inte ens där. För jag var nere vid havet och kastade stora stenar i vattnet. Och med stenarna följde alla minnen med.
 
Ska försöka glömma. Jag är jag. 
 
Torsdag. Veckans värsta dag.. eller? Tankarna har fokuserat på andra saker än mat idag. Trots en rätt jobbig matdag. Men idag var det jag som stod för lunchen, igen. Soppdag. Lagade en pastasoppa med kassler och basilika. Och det var även jag som fick bestämma och fixa efterrätten.
Gjorde god gino. (Fruktsallad med riven choklad som man har i ugnen). Plus vaniljglass. Blev lyckat. Det var en rätt bra utmaninng att äta allt det där när det var jag som hade lagat det. (Och då visste alla ingredienser). Och se, det hände väl inget farligt?
 
Efterrätten. (plus glass)
 
Tog en morgonpromenad. Höstkallt och behövde jacka för första gången. Och efter mellis så tog jag cykeln in till stan och köpte ett gäng böcker. Annorlunda böcker. Förhoppningsvis lite lärorika. 
Har behövt komma ut och komma på bättre tankar idag. Vägrar att stänga inne mig själv med allt som spökar! Det räcker tydligen inte med en sak. Allt ska hända på en och samma gång. 
 
I morgon åker jag hem. Hoppas på en bra helg! Ha en bra torsdagskväll. Kram
 


Kommentarer
Anonym

Vill du berätta vad det var som hände igår?

2013-09-12 @ 18:51:26
Anonym

Låter som en bra grej det där med att kasta stenar!! (Borde härma dig där!)
Det verkar inte alls som att något farligt hände faktiskt efter maten! Skämt o sido, men du gör ju framsteg som kan liknas typ elefantkliv känns det som ;-)

2013-09-12 @ 19:44:11
matilda

hej cecilia!! :) Hoppas du mår fint och att du kämpa på lika bra som du alltid gjort :) Jag har en liten önskan, skulle du kunna lägga upp fiskarlimpa - receptet? Det var ju så himla gott! Kramar från matilda :)

Svar: Självklart kan jag det!! :) Lagade faktiskt det igår ;) Supergott!! Kram
Cecilia

2013-09-13 @ 09:49:19
Camia

Det är vid bakslagen som man märker förändringarna. Kämpa på!

2013-09-13 @ 09:53:29
URL: http://www.divyaspa.blogg.se
Alexandra

Hej!
Om du har tid någon dag får du gärna lägga upp lite recept! Jättelöjligt jag vet men det känns lättare att följa ett recept som man vet att ni har gjort. Även om det bara är normal mat!
stor kram till dig o kämpa på!

Svar: Det är väl inte löjligt? Det ska jag ordna :)
Cecilia

2013-09-13 @ 12:07:45
URL: http://lexie85.blogspot.com
Alexandra

va gullig du är! Var nära att söka till varberg igen men ångrade mig i sista minuten. Har några recept därifrån men skulle vilja våga variera mig mer!
Egentligen är det ju inget magiskt med de recepten. Vanlig mat som sagt! Men ah..falsk trygghet ;)

2013-09-14 @ 07:34:14
URL: http://lexie85.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0