Onsdagsmorgon

Onsdag.
 
Startade dagen med obo´y och mack-frukost. Vi åt brödet jag bakade igår. Och det blev verkligen uppskattat! Lär bli den nya bagerskan i detta huset. Kommer bli ett och annat brödbak! 
 
Sitter och funderar på dagens samtal som precis är avklarat. Saker och ting börjar sakta men säkert att falla på plats. Det har tagit sin tid, men nu är det på väg. 
Allt rullar på. Jag sköter maten och gör det jag ska "ska". Och visst att kroppen mår betydligt mycket bättre. Är ute ur svälten för länge sedan och vikten tickar uppåt som den (tyvärr) ska. Men trots det så är inte stämningsläget speciellt mycket bättre. Måendet går på ett sätt bakåt, konstigt nog. Fast samtidigt är det inte så konstigt att få en dipp i mitten av allt. Det är liksom väntat. Mår bättre på många plan, men lika bra som jag mår så kan jag må dåligt. 
 
 
Regn och rusk-dag. Blir en dag med filmtittande. Har hand om fikat senare. Våfflor står på mellisschemat idag. Spännande. Det var ett tag sedan.
Ha en bra onsdag. Hörs sen. Kram. 
 


Kommentarer
Anonym

Hur gör ni med mellisar och frukostar? är det uträknat att de ska innehålla liknande 2 ND exempel eller ska det variera? ena dagen har man lingongrova som bröd och nästa nybakat? men att man alltid tar två bröd oavsett sort eller?

Hur gör ni med mellis? hur många våfflor är ett mellis och är det likadant där, att ett mellis ungefär ska motsvara 1 ND eller så?


Svar: Varför skulle en frukost vara tvungen att innehålla liknande 2 ND menar du?
Cecilia

2013-09-11 @ 18:42:26
Elin

Alltså det är sådan jäkla skillnad att läsa dina inlägg nu till skillnad från ett år sedan. Blir så glad att du har tagit detta klivet och du blir verkligen bara vackrare och vackrare (även om du var jätte vacker förut med så klart.) Även om vikten känns jobbig så kommer den bli mindre och mindre betydande ju bättre du mår. För när du åker på resor som man alltid velat, dansat hela natten med sina bästa vänner, pussar på en fin kille och livet bara är sådär bra, så spelar vikten inte alls lika stor roll längre. Kämpa på fina fina du! Du är så jäkla bra och stark! Kram

Svar: Tycker du det? Ja, jag är beredd att hålla med dig. Vacker... hmm. Men tack :) Hoppas du mår bra. Tack för din kommentar. Kram!!
Cecilia

2013-09-12 @ 16:58:47
URL: http://elinee.devote.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0