10 April

Godmorgon!!
Sitter för tillfället och äter en stor, god frukost och klunkar i mig kaffe. Igårkväll, lagom tills jag skulle sova så fick jag en och annan käftsmäll i form av mindre peppande ord. Jag kan visst fixa detta på egen hand och fyfan vad jag ska bevisa det. Inte tusan är det lätt, men inte fan tänker jag ge upp för det!
Nu blir det jobb och i eftermiddag kommer mormor och morfar hit på middag. Mysigt! Hoppas att ni får en bra dag och glöm aldrig att ingenting är omöjligt. 


Kommentarer
Jen

Okej vem tusan hade dessa åsikter? Jag tror som fan att du kan! Motbevisa! Sen att det tar tid, det får det göra om det funkar bäst för att inte falla igen.



Kram och pepp <3

2012-04-10 @ 14:39:48
URL: http://Thejenna
Susanne

Förlåt mig, men jag måste bara skriva detta till dig:



Jag har själv levt med ätstörningar i 8 plågsamma år. Jag har under två perioder varit "frisk". Jag bestämde mig, precis som du, för att klara det på egen hand.



Grejen är den att jag nu är sjukare än någonsin. Och det är för att jag har lurat mig själv genom att tro att jag fixar det. Det tror jag att du också gör. Även om det går bra för dig nu, och du äter, så tar du inte hand om det som är orsaken till allting. Och det KAN MAN INTE göra ensam!



Vill bara säga det. Lura inte dig själv. Och hur du än tror att det är, så är det lättare och mer permanent om man tar hjälp utifrån. Du får aldrig glömma att du är fast i sjukdomens klor. Och det är en vidrig sjukdom som får dig att tro på vad som helst.



Jag vill inte nedvärdera dig på något sätt och jag tror på dig och att du kan bli frisk, men jag tror däremot inte på att du kommer vara frisk för evigt om du inte får professionell hjälp.

2012-04-10 @ 14:42:09
Cecilia

Sv Susanne: Jag lurar inte mig själv en endaste sekund. Jag vet att jag fixar detta, och det får jag bevis på. :) Men det är klart att det är en krokigare och längre väg att gå när man ska göra det på egen hand.



Ja, jag tror säkert att jag hade blivit frisk snabbare om jag hade tagit hjälp utifrån. Men då jag redan har gjort det en gång tidigare så vet jag exakt vad som krävs den här gången. :) Jag blir mer och mer fri från sjukdomens klor för var dag som går.



Jag tror att jag kommer kunna bli frisk permanent utan professionell hjälp, faktiskt! Men Skulle det gå åt pipsvängen så känns det tryggt att veta att det finns hjälp att söka. :) Men jag är enivs och ger inte upp i första taget.

2012-04-10 @ 19:23:24
URL: http://vagenupp.blogg.se/
malin magdalena

Sv: Ojoj då bara måste du testa att lägga in egen sill. Det är verkligen busenkelt och himla roligt dessutom. Till på köpet kommer du även få världens godaste sill. Det är en himla stor skillnad på köpesill och egen inlagd :)



Ja, min påsk var underbar och jag hoppas att även din var riktigt fin!

2012-04-10 @ 19:59:56
URL: http://malinsetta.blogg.se/
isa

hej tjejen!

vill bara säga att jag tror på dig. Jag har varit i precis din sits, jag ville klara det själv men INGEN trodde på mig. har använt det som jävlar anamma att klara det själv. visa alla haters där ute. Sen kanske du har "psykiska problem" att klara av, men det kan du gör sen när vikten är mer stabil. Och kanske är du en av dem som blir frisk bara genom att få bort undervikten??



stor kram!

2012-04-12 @ 15:00:21
URL: http://cookiedough.blogaholic.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0