20 April

MorrnMorrn!
Var inte i säng förens klockan tre i natt. Blev mycket att göra igår på jobbet och städningen (snacket och nattfikat med chefen rättare sagt) drog ut på tiden så var inte hemma förens halv två.
Men nu har jag sovit ut och laddar för en helledig helg. En helg som kommer att bli grym! Dagen med stort D inträffar ju i morgon. Dvs maah biiirtthddaay. :) Ville fira med mina vänner, men fick inte riktigt ihop allt. Så istället för att fira med dem i morgon så ska vi träffas på stan idag, så ska jag bjussa på fika där istället :) Blir mysigt!
Idag blir nästan familjen fulländad här hemma också. Pappsi kommer hem från en månads vistelse i Kinaland och min bror kommer upp till Alingsås för att vara med och fira mig i morgon. Bara min syster som saknas. Hon får vara med oss på skype i morgon istället :)
En tanke slog mig förövrigt. Pappa har som sagt vart borta en månad. Under den här månaden så har jag gjort ett och annat framsteg, i både kropp och själ. Det ska bli spännande att höra om han märker någon skillnad. Det är ju lättare att se skillnad om man har vart borta från någon ett tag jämfört om man träffar personen varje dag. Men även om han inte märker någon skillnad på mig så är det viktigaste att jag märker skillnad. Det kan hända mycket på en månad!
Nu ska jag fixa mig och sedan väntar födelsedagsfikat. Hörs lite senare 


Kommentarer
Jen

Grattis i förskott :)

Hur mycket har du lyckats gå upp? :)

2012-04-20 @ 19:50:49
URL: http://thejenna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0