En fin söndag

Är återigen på plats på utställningen. Har inte räknat med något folk här idag – vilket nästan bara är bra. Haha (Får man tycka så när man är säljare?) ;) Har nämligen massor med saker att göra. Så kommer vara sysselsatt hela dagen! Har bänkat mig i soffan breve bordet med all mat på. Så här kommer jag sitta och småäta hela dagen.
Förövrigt så tog jag ett beslut härom dagen som har gjort det otroligt mycket lättare för mig att utöka maten. Jag har vågat släppa på kontrollen – dvs sluta räkna, dividera, mäta, väga, räkna och helt enkelt bara ätit tills jag mätt (plus lite till).
Miniräknaren i huvududet är dock på sin vakt. Men av andra anledningar nu för tiden. Av anledningen till att jag inte ska få i mig för lite. Det är nästan bra att det har gått lite segt med vikten på senaste, för nu börjar jag få ilskna känslor i mig. "Nu-får-det-fan-vara-nog-känslor". Och då slänger jag på en extra portion på tallriken i ren protest – vilket jag förmodligen inte hade gjort om vikten hade rusat iväg till skyarna på en gång.
Dagens goda lunch

Även matlådor kan vara lyxiga och goda ibland. Hade med mig köttfärsbiffar med smak av vitlök och örter. Till detta åt jag couscous och en god tomatsås + sallad/haricots verts. Nu har jag energi till att jobba hela dagen, perfekt.
Hoppas ni får en bra söndag mina fina 


Kommentarer
Jen

De där nu får det vara nog känslorna har jag verkligen haft och har denna veckan. Tror det är lite av en vändpunkt, att man blir sÅ urbota less att man börjar agera ännu effektivare. Tror inte di det? Kanske ett nödvändigt ont för att verkligen inse.



Hur går det för dig? Mår du bättre? Vikten uppåt/stilla/ner? Maten, ökat något? Energin osv. Hur funkar jobbet?:)

Många frågor;)



Ja det känns som vi har mycket gemensamt. Vi bangar krogen och fyllekajar och avnjuter en sommarkväll i varandras urtrevliga sällskap med färsk frukt och något gott att dricka istället. Vad säger du om det, bra plan enligt mig:)

2012-04-29 @ 14:01:15
URL: http://thejenna.blogg.se/
isa

är det en konstutställning du har eller vad är det för skoj? :) ja, valborg här är grymt!! kommer bli en kanondag imorgon. peppad till max! kram

2012-04-29 @ 14:49:15
URL: http://cookiedough.blogaholic.se
Sara

Gud va duktig du är

2012-04-29 @ 15:43:39
URL: http://saraflodin.blogg.se/
Anonym

Sv: och de ska komma från dig, vem är det som är söt här! <3

2012-04-29 @ 16:39:37
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Sara :)

sv: eller hur, frukost är bäst!!

2012-04-29 @ 17:27:17
URL: http://misssteinholtz.blogg.se/
Matilda

Sv: Ja visst är det! Åh det lät ju inte heller helt fel. Får ta och testa det någon gång! :)

Hoppas allt är bra med dig! Ha en fortsatt bra söndag.

2012-04-29 @ 18:14:00
URL: http://jordgubbssaften.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0