Morgontankar

Blev mycket velande igår kväll. Slutade med att jag åkte och kollade film med massa vänner trots allt. Haha. Men det blev en riktigt mysig kväll. Dock blev det inga räkor och dessutom inga utmaningar heller. Tyvärr! Och mitt "lördagsgodis" var så töntigt så jag tänker inte ens säga vad jag åt under kvällen. Säkra kort, sjukt gott men inget man ska välja när man vill utmana och dessutom ska gå upp i vikt.
Jag börjar känna mig lite stressad. Jag kan inte stå och stampa här längre. Nu MÅSTE det hända något med min vikt. Och anledningen till varför det inte händer något är väldigt enkel - jag äter inte tillräckligt. Varför börjar jag känna mig stressad då? Jo, det är snart sommar, jag ska iväg på två resor och hade tänkt att ha den bästa sommaren i mitt liv. Men i dagsläget hade jag aldrig vågat visa mig i bikini och jag hade heller inte haft ork till att festa, sola och bada hela dagarna. Har inte styrkan i min kropp till det!
Och en sak till. Händer det inte något med min vikt snart så kommer inte mamma och pappa låta mig sköta detta själv längre och det hade vart förjävligt. För jag VET att jag klarar detta. Ska bara bevisa det för mig själv först. Så nu, från och med idag blir det förändringar. Byter hårt bröd mot mjukt, inga lightprodukter, fler måltider per dag, försöka ta större portioner.. har ni mer tips på vad jag kan byta ut/göra så hade jag varit mer än tacksam om ni delade med er. Trodde att detta skulle bli lättare än vad det faktiskt är. Jag vet att viktuppgång tar tid. Men men den här takten kommer jag ju aldrig någon vart. Så nu jävlar!


Kommentarer
Jen

Kan bara tipsa om capio-sättet. Frukost 8, lunch 11.30, fika/mellis 14.15, middag 16.30, frukt 18.30 o kvällsmål 20.00. Fyll tallriken med protein, kolhydrater o grönt på huvudmålen. Ca 250kcal t fikat och frukost kör gröt med en grov macka och smör o proviva eller fil o flingor o knäcke m smör o ost. Kvällsmål typ gröt/yoghurt eller sådär.

Jag vet att det är skitsvårt men kämpa! Använd smör o pålägg, du behöver inte äta vitt bröd lr så. Långsamma kolhydrater är bra. Men om du vill så unna dig en bulle lr glass t fikat.

Och promenera lite samtidigt typ 30min/dag. Så kroppen hålls igång. Då går du upp i stadigt tempo. Och kroppen rättar till sig.

Köp näringsdryck på apoteket o ta t fika om du vill.

Lycka till!

2012-02-26 @ 17:14:42
URL: http://Motpoler.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0