Fina ting

Här är några fina saker som jag uppskattar i livet:
  • Min familj, såklart. Där ingår även mina två älsklingskatter. Och katter kan förövrigt vara det bästa sällskapet i världen.
  • Att resa har alltid vart ett sotrt intresse i vår familj. Har gjort många fina resor. Några av de bästa resorna jag har gjort är bla en seglingssemester i Grekland, Kina/Thailand och när jag min syster+hennes pojkvän var i USA en månad i höstas och bilade runt.
  • När man känner att våren börjar komma. Klyschigt, men sant. Älskar den första vårsolen och jag längtar sååå till den dagen man bara kan dra på sig en skinnjacka och sitta på uteserveringar dagarna i enda och drick kaffe.
  • När man får avnjuta årets första tallrik med nyplockade jordgubbar med mjölk och socker.
  • Mina fina vänner som alltid får mig att må bra!
  • Att lyckas med något man aldrig trodde att man skulle klara.
  • En stor, god frukost (helst utomhus i solen) ;) Frukost kan ju vara något av det bästa som finns. Längtar redan till i morgon bitti.
  • Sommar. Behövs det ens någon förklaring? Där ingår även sommarnätter med bad i mareld och att kolla på stjärnfall.
Mina älsklingskatter!
Man ska lära sig att uppskattade de små sakerna här i livet. Okej, nu kanske inte jag listade upp några småsaker. Men det är värt att tänka på. Jag blir tex jäkligt nöjd när jag lyckas göra gott kaffe, för det händer väldigt sällan. Haha, nää.. men ni fattar. Man ska även lära sig att "njuta av den grå vardagen", som man så fint säger och inte längta ihjäl sig. För tiden går snabbt, väldigt snabbt. Snart är vi mitt i sommaren och vips så var det höst igen. Så passa på att börja njuta redan nu när du har allt framför dig. Hoppas ni fattar min tanke :)
Nu ska jag krypa till kojs. Är dödstrött! Sov gott alla där ute. :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0