Be strong

Kvällen började med tårar och avslutas med tårar. Men tiden där emellan spenderades med ett gäng vänner och det blev några sköna timmar då tankarna inte hann i kapp mig. Det är nu när jag ligger här i min säng och det är sådär jobbigt tyst runt omkring mig som tankarna springer ikapp mig igen.
Jag vill så mycket mer än vad jag kan åstadkomma. Sätter för höga och orimliga krav på mig själv. Det är bara att inse att detta...tar...tid, men stressen inför sommaren ligger där och gnager. Stressen över allt ligger väl egentligen där och gnager.
Jag försöker att hela tiden visa alla en glad Cecilia. För gör jag inte det så är jag rädd att de runt omkring mig inte tror att jag fixar detta och börjar bli mer kontrollerade osv. Säkert en dum tanke, för alla ska väl får vara ledsna ibland. Men det är lite så jag känner. Sen är det inte alltid så lätt att visa sig stark. För detta är svårt och det är många tankar som ständigt snurrar i mitt ologiska huvud. Är inte ledig från mat-tankar en enda minut under dygnet. Till och med i drömmarna förföljer de mig.
Söndagsdeppet kom två dagar för tidigt märker jag. Nu ska jag försöka sova. Är förbannat trött trots att jag sov middag förut. Haha. Det är höjdpunkten på fredagar (förutom sushin), att kunna sova middag utan att behöva känna att man inte kan somna på kvällen sen. Hallelujah!
Puss & Kram 


Kommentarer
L

Det är ju inte lätt att göra sig fri från Ätstörningen..

Är så rädd för att gå upp i vikt, livrädd! Och precis som för dig så är det nästan bara mat som snurrar i mitt huvud. Även om jag klarar av att släppa det lite mer för varje dag som går..

Men du är stark och har kommit långt!

Absolut en inspirationskälla för mig som är bra mycket längre bak i processen! Hoppas du snart mår bättre och fortsätter kämpa emot helvetet. Precis som du säger så förtjänar ALLA att må bra. Och jag fattar inte hur jag har kunnat plåga mig själv genom att inte äta under så lång tid. Nu när jag har ökat portionerna (Även om jag fortfarande äter FÖR lite och min kropp är i svält) så mår jag redan hundra gånger bättre! Jag tror på dig! <3

2012-03-17 @ 02:20:05
URL: http://karusellkaos.blogg.se/
Johanna

Tankarna kommer bli mindre även fast det känns som en omöjlighet att de någonsin ska försvinna. Det är okej att vara ledsen och det är inget fel att visa det för folk. Jag har inte hört talas om en enda ätstörd som inte varit hysterisk och ledsen på sin resa mot ett friskare liv, jag förstår din poäng att du är rädd att folk ska lägga sig i men det är heller inte bra att gå runt och bära på massa :/ Kram

2012-03-17 @ 08:32:37
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0