Lyckobrallor

Samtidigt som jag ständigt stöter på saker som förknippas med dåliga tider så stöter jag minst lika ofta på saker som påminner om friska och lyckliga tider.
När jag städade i min garderob nu ikväll så fick jag syn på massa kläder som jag inte har sett/använt på väldigt länge. Det var kläder som jag använde vid några av de lyckligaste stunderna i mitt liv. Det var bla min studentklänning, ett par mysbyxor som jag hade på mig en sommarnatt då jag låg och kollade stjärnfall, sommarklänningar jag hade på en fantastisk resa och till sist hittade jag ett par skor som gav mig sjukt mycket skoskav – men som trots det gav mig en av de bästa kvällarna under hela sommaren!
Hur knasigt det än låter så gav det mig lite extra pepp denna kväll. Tänk att något så litet kan ge en så mycket. Det finns faktiskt ett liv utan alla eländiga tankar. Dock känns det oändligt långt borta, men jag vet att det finns – för jag har själv upplevt det. (Och det har ni med). Livet går inte ut på att något så naturligt som lite mat ska få en att må dåligt. Livet innebär allt annat än det.
Nästa gång jag känner ångest över en måltid eller liknande så ska de där "lycko-byxorna" få åka på. Haha. Alla har sina egna knep att hantera ångest, right? ;)
Ikväll skickar jag ut lite extra kärlek till er. Hoppas verkligen att ni tar hand om er själva. Allt annat vore förbaskat dumt. Puss & Kram (och nattinatti) 


Kommentarer
camilla

åå visst kan manbli ledsen när man testar gamla kläder som man visste satt perfekt förr som inte passar nu :/ min balklänning och studentklännung sitter inte alls fint längre :( bra motivation:D



ÅÅå hur kunde jag glömma champinjoner?:D o grillad tomat, mums :D haha :)



Hur mår ud idag?kraam

2012-03-22 @ 07:38:32
URL: http://resanupp.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0