31 Mars

Om jag har sovit gott? Nää.. inte direkt faktiskt. Men är åtminstånde mätt och belåten. Kvällsmålet intogs lite tidigare igår än vanligt och det märkte jag av nu på morgonen. Var ovanligt hungrig. Värmde frallan i micron lite så att den smakade nybakat på nytt. Perfekt. Åt även en fruktsallad med päron och plommon. Det smakade sommar. :)
En fralla med sallad/keso/tomat och sallad/skinka/gurka

Tänkte föresten på en sak. Efter att jag har ätit riktigt bra under en dag/måltid så kan jag ibland känna att det räcker så. "Nu har jag ätit bra under en dag och nu kommer vikten ha rusat upp, så nu behöver jag inte anstränga mig mer" Men jag vet ju innerst inne att så är inte fallet.
Spelar nog ingen roll hur mycket jag äter under en dag, för jag kommer ändå inte kunna gå upp femton kilo under en natt. Så det gäller att hela tiden påminna sig om att man ska upp i vikt. Det räcker inte med att jag känner att jag har ätit riktigt bra under en måltid, utan jag ska känna så vid varje måltid, sex gånger om dagen i flera månader.
Fy vad jag svammlar. Förstår om ni inte fattade ett dugg av vad jag skrev. Försöker nog bara säga att detta tar tid. En viktuppgång sker inte över en natt, så jag ska se till att försöka skjuta undan de där tankarna om "att det räcker nu". För en riktigt bra måltid räcker inte för att allt ska vara bra som sagt.
Haha nu ger jag upp babblet.. jag fattar i allafall vad jag menar! ;) Nu ska jag ta mig en dusch och sedan blir det stan med mamma. Vad har ni för planer denna lördag tro? 


Kommentarer
Matilda

Åh vad gott med frallor! :)

2012-03-31 @ 12:20:44
URL: http://jordgubbssaften.blogspot.com
Linnéa

Jag gillar dina bilder!

Sjukt fina :D

Vad har du får någon kamera?

Kram! <3

2012-03-31 @ 13:48:35
URL: http://linneajoha.blogg.se/
ida

SV: Det friska livet har lockat mig och varit mitt mål i hundra år (känns det som!), men det är svårt att komma någonstans när problemen och svårigheterna spretar och är så många - men Ja! Det är de friska jag är ute efter, ett värdigt liv!



Läskas så över dina mumsiga frukostar, frukost har Aldrig varit min starka sida, de har inte funnits alls, nästan aldrig. (förutom tider inom psykiatin) MEN kanske kan man anställa dig som frukost sällskap varje morgon? Kanske kan jag oxå få till det med regelbundna GODA frukostrar då? :) hihi

2012-03-31 @ 16:56:32
URL: http://skeptisk.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0