Pink dream

Dagen har gått riktigt fort! Trivs verkligen där jag jobbar den här veckan. Dock sista jobbdagen för veckan i morgon och det känns sååå skönt :)
Jag har verkligen märkt den här veckan vad mycket lättare jag har att få i mig mat när det är jag som väljer var, när och hur! Har sagt det förut. Men får jag bara äta den maten jag är trygg med på mina tider och på mitt sätt så går allt så mycket lättare. Självklart ska det inte behöva vara så föralltid, men det känns bäst att köra på det sättet nu ett tag så att jag verkligen kan äta utan att få massa dumma tankar. Sen är det en annan femma att jag äter samma saker dag ut och dag in.. men det får det bli ändring på framöver- fast inte än på ett tag.
Börjar känna mer och mer för varje dag att jag vill börja leva mitt eget liv. Dvs flytta hemifrån. Trivs verkligen hur bra som helst med att bo hemma men jag känner för att ta nästa kliv ut i vuxenlivet. Det hade vart så skönt att kunna forma sina egna rutiner utan att behöva anpassa sig till någon annan. Och inte bara det..tänk att få planera sin drömlägenhet? Vet precis hur det ska se ut i min lägenhet dock. Rosa, vitt och luftigt. Fick en hel drös med rosa flytta-hemifrån-prylar när jag tog studenten. Så jag är en god bit på väg ;)
Nåväl. Den dagen kommer så småningom den med :)
Hade det inte vart rena drömmen att bo här?

Men om jag inte vill förbli ogift så kanske jag får nöja mig med rosa inredning och inte ett helt rosa hus. Haha. Eller så gifter jag mig med någon som är lagd åt andra hållet. Borde funka det med!
Haha nog om deeet. Ikväll kommer Sveriges Mästerkock. Wiho. Så lär bli bänkad framför teven hela kvällen.
Har ni haft en bra dag? 


Kommentarer
Sara :)

sv: jag lägger upp det imorgon :)

2012-03-07 @ 18:40:40
URL: http://misssteinholtz.blogg.se/
karin

SV: Okej, kul att testa lite olika åldrar och variera ställe :) Praktiserade på dagis för två år sedan, åkte på alla baciller man kan tänka sig. Så jag kommer aldrig mer våga vistas bland små barn i alla fall haha.



Men usch nej, inte oväder. Solen gör så mycket för humöret. Vi behöver den nu ju! Men efter regn kommer solsken.



Och jag kan bara hålla med om ditt inlägg. Jag känner samma.. när jag får sköta allt själv. På mitt sätt går det alltid bättre. Ansvaret stärker en, och så behöver man inte oroa sig för ev överraskningar av familjen eller nått :)



Kram!

2012-03-07 @ 18:48:33
URL: http://raindance.blogg.se/
Anonym

Sv: jaa, banankaka är så himla gott! Gud va härligt att du känner nu att du vill mer i livet än att må som du gör nu, det är ett enormt steg! Kram <3

2012-03-07 @ 19:23:49
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
jen

Haha, underbart hus ju! :)

2012-03-07 @ 20:59:19
URL: http://www.misshart.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0