Buffé

Skumt hur annorlunda man kan se ut med glasögon, jämfört med utan. Trivs dock rätt bra med brillor – och tur är väl det. Jag och linser går nämligen inte så bra ihop. Åkte in akut till Borås för något årsedan då jag inte såg ett skvatt på ena ögat. Då visade det sig att jag hade fått bucklor på hornhinnan av linserna. Fick roliga droppar som gjorde att ena pupillen såg ut som ett fisköga och den andra pupillen krympte till storleken av ett nålsöga. Såg galen ut.
Dags att bättra på den rosa färgen snart?
Nu är allt färdigstädat här hemma. Rent och fint! Mami kommer snart och hämtar upp mig och sedan beger vi oss. Det är som sagt ett bufféställe vi ska luncha på. Både jobbigt och bra. Skönt att man får välja själv vad man ska ha. Men det jobbiga är att veta hur mycket man ska ta, då man vill ha lite av varje.
Det är lättare när man äter "ren och enkel mat". Tex biffar med potatis. Då vet jag att jag ska ta si och så många biffar/potatisar för att det ska bli en normalportion. Annat är det dock med buffémat.
Jag vill ha både sushi, biff med bambuskott, deras goda strömming samt biffar med brunsås. (Fy vilken blandning egentligen) Haha. Får helt enkelt lägga upp och låta ögat avgöra om det blir tillräckligt eller ej. Fast får nog gå mer än en omgång också. För en blandning mellan strömming och thaimat låter sisådär i mina öron. ;)
Babbel babbel. Nu kilar jag 


Kommentarer
Helene

sv: Tack! :) Ja den var jättegod! Tycker verkligen du ska pröva den^^ Smakar mycket choklad.

2012-05-11 @ 13:53:25
URL: http://nystig.blogg.se/
Helene

sv: då är de inte bara jag som äter tidigt^^ Jag skulle kunna äta middag senare, fast då skulle jag behöva äta själv, eftersom mamma vill äta vid halv 4. Och eftersom jag inte äter mellanmål innan så är jag ju ändå hungrig vid halv 4. Men jag borde nog göra som dig och äta något mellanmål lite senare på kvällen. Nu äter jag 2 kakor efter maten, men de är ju bara "efterrätt".

2012-05-11 @ 13:57:27
URL: http://nystig.blogg.se/
isa

bra utmaning där.. försök verkligen äta tills magen blir nöjd. inte hövve! ;)



Svar; jag köpte inte gifflarna, har inte plats i frysen men ska göra det så snart jag får utrymme. nu ska jag på yoga :) kramsi

2012-05-11 @ 14:10:47
URL: http://cookiedough.spotlife.se
camilla

hoppas du kunde äta precis det du var sugen på så magen blev nöjd:D



haha jag bor inte i gbg utan ca 10 mil utanför xD annars hade de vart lite pinsamt:P hur långt ifrån var de du bodde?:)



Du har blivit utmanad på bloggen:)

kraam

2012-05-11 @ 19:21:48
URL: http://resanupp.devote.se
Jen

Bra jobbat med lunchen. Åt också buffé! Som sagt är och njut! Tanken stämmer inte. När man är sisådär 10-20 kilo från normalvikt så kan det nog inte bli för mycket.

Kram

2012-05-11 @ 21:23:47
URL: http://thejenna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0