Idag..

..blev jag helförvirrad när jag skådade "dedärsiffrornana, ni vet". Belöningsshopping big time. Men jag har även kännt mig rätt svullen de senaste dagarna. Har sett det på framför allt anklar och fingrar. Har det med värmen att göra tro? Så för att jag inte ska bli helt avskrämd så ska jag ta ett möte med vågen om några dagar igen – för att kolla så att det verkligen stämmer.
Nu gäller det att inte bli för rädd och rygga tillbaka. Jag har fortfarande long way to go, så det gäller fortfarande att växla upp – inte ner. Tror att det är rätt vanligt att man blir rädd när vågen visar för mycket uppåt och det resulterar till att man börjar dra ner på maten igen. Men det ska inte hända, tro mig. För går det i den här takten så kan jag använda alla mina fina sommarkläder redan nästa månad känns det som. Okej, det var lite väl optimistiskt..
Men jag måste erkänna att jag vid första anblicken blev aningen panikslagen, men samtidigt kände jag en enorm lättnad. Allt jobb jag gör ger faktiskt resultat och jag visar även för alla – och inte minst mig själv – att jag faktiskt klarar av detta! :) Stooor tumme upp till mig idag.
EF 85 mm f/1.8 USM

Såå.. det där objektivet blev belöningsshoppingen trots allt. Visste ju inte om jag var värd det – men det kan ni ge er fan på att jag faktiskt var. ;) Så det passade utmärkt att det fanns att hämta på posten just idag. Nu vet jag vad jag ska roa mig med resten av dagen i allafall. Wihoooo! Är redan nöjd, trots att jag bara har hunnit knäppa av två foton. Hoho.
Har föresten fått alldeles för mycket färg på min arma kropp idag. "Jag tar en power nap i solen", tänkte jag. Tänkt och gjort – och det var inge bra, alls. Nu ska jag laga mat. En ny maträtt idag. Hoppas att ni har det bra gullungar 


Kommentarer
Anonym

Ja, värmen gör att vi binder vätska.

2012-05-28 @ 16:23:23
Ida

Heja på! Det är rätt, tillåt dig inte att skrämmas av vad vågen visa, fokusera ist på kläderna du ska kunna bära, och på hur mycket mer du kommer orka med tiden! Känslorna kommer, och det hör nog tyvärr till, men viktigt är att inte låta drm styra. Jag är grymt imponerad av ditt kämpande! Du är så inspirerande och stark!



Laxburgare är tametusan riktigt gott, och som du skrev, burgare kan ju kombineras o varieras i all oändlighet! Äta, njuta och ta en dag i taget! Du är så Bra!!

2012-05-28 @ 17:32:15
URL: http://skeptisk.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0