Laxburgare

Jag fortsätter att förvåna mig själv gång på gång. Jag lyckas med vikten, jag varierar min kost, jag provar på nya smaker och jag njuter för fulla muggar. Även idag åt jag något som jag inte har ätit på evigheter. Nämligen hamburgare. Bara ordet "hamburgare" klingar falskt i mina öron. Men att äta en hamburgare behöver inte betyda att det ska vara "Kaloribomben" som vi säljer på jobbet. Och ja, den heter så ;)
Det var jag som föreslog att vi skulle äta hamburgare idag. För att förnya – men samtidigt få in det jag tycker om bäst (dvs lax) så slog vi ihop det och åt inget mindre än laxburgare.
Laxburgare

Visst ser det riktigt gott ut? Ser änna ut som en riktig hälsotallrik, trots att det är en sådan där "burgare" på tallriken. ;) Skenet bedrar. Men snabbmat, ja det var det sannerligen. Fast detta hörni, det är snabbmat när den är som bäst. Hamburgare är faktiskt något man kan variera väldigt mycket också. Man kan ha olika bröd, olika typ av protein, olika grönsaker och allt vad man nu kan hitta på.
Mellan mina två fina brön´ (höhö) så hade jag en laxburgare, hemmagjord dressing med färska örter, tomat, gurka bostongurka, sallad, lök och persilja. Till det åts det även broccoli, haricots verts och lite blandsallad :) Mätt och belåten! 


Kommentarer
k a r i n

Jag åt hamburgare flera gånger i veckan ett tag. Älskar verkligen "brödmat" :) Man kan ju variera så mycket med olika burgare och olika bröd :) Brukar faktisk äta det där grova ganska ofta till mina burgare också. Supergott att fixa kycklingburgare! Åh, nu blev jag sugen! Haha. Och du, bra jobbat! Du fixar detta <3

2012-05-28 @ 17:09:31
URL: http://raindance.blogg.se/
k a r i n

Sv: Haha jag med! Mackor och sushi är bäst ;) Jag har testat både och. Finns färdiga att köpa, men de är godare att göra själv. Smakar mer äkta liksom :) Jag köpte färdig kycklingfärs och gjorde på samma sätt som med köttfärs typ.. sök på recept på nätet så kommer det upp massa. Men de man köper är goda också.. alltid bra att ha i frysen i fall man får ont om tid :) Hur gjorde du laxburgarna? :)

2012-05-28 @ 20:42:31
URL: http://raindance.blogg.se/
Sara

Grattis till det bra resultatet på vågen i förmiddags, nu gäller det bara som du säger att våga fortsätta. Tycker att du verkar ha gjort stora framsteg med maten. Vill bara göra dig lite uppmärksam på att du gör precis som jag gjorde (och fortfarande gör ibland), om man ska äta hambugare som exempel så väljer man det nyttigaste alternativet av alla för då känns det lite lättare. När du har kommit längre framåt, våga att utmana dig själv med att välja en vanlig snabbmatshambugare. För egentligen så kan alla äta en hambugare då och då utan att sticka uppåt i vikt.

Kämpa vidare - Kramar

2012-05-28 @ 21:34:00
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.com/
Matilda

Åh, så gott!

Sv: Tack snälla. Ja det stämmer! Hur visste du det? :) Skönt att höra.. Jo jag mår ganska bra, tack! Kram

2012-05-28 @ 22:04:43
URL: http://jordgubbssaften.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0