Lunch i solen

Hann visst med att vara lite social mellan måltiderna trots allt. Åkte ner till stan och hade det mysigt med några vänner på trappan. Sablar vad varmt! Hade jeans och svart t-shirt på mig medans de andra hade bestämt sig för att inviga både klänningar, shorts och tunna linnen. Kanske borde plocka fram sommarkläderna jag också...suck.
Moi idag
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Söndagsmiddag á la standard skulle man väl kunna säga. Fast idag ska den avnjutas i solen. Tänk vad mycket omega 3 jag får i mig av all lax egentligen. Överdos skulle jag villa kalla det!
Jag har förövrigt väldans mycket tankar jag vill dela med mig av – men som jag inte riktigt kan sätta ord på. Det bara är ett enda stort virrvarr som behöver ventileras, men det går som sagt inte riktigt. Och åter igen så är det när vädret blir fint som detta virrvarr sätts igång. Visst är det knepigt det där?! Får en känsla av rastlöshet som jag inte klarar av.
Bort med det sura minerna, för nu ska jag äta. Pussen 


Kommentarer
Jen

Fick du min kommentar? Förlåt om jag var okänslig. Inte min mening. Som sagt, inte mycket art skryta med jag heller.



Förresten du skrev ju att du tappade massa trots att du inte gjorde någon förändring? Hur gick det till? Eller hade du kanske mindre aptit, mådde dåligt och åt sämre trots oavsikten att gå ner i vikt. Det låter så knasigt bara, att tappa trots att man äter precis som man gjorde när man var frisk. För mig var det andra alternativet, jag åt sämre pga sämre aptit, satte annat före (typ plugg och killar) och tappade då i vikt.



Hoppas du inte missuppfattar mig nu! Menar inget illa! Btw snart har jag sommarlov? Kan ju komma och hänga en dag (sitta ute i solen och pimpla saft) när du har lust och tid? :)

2012-05-20 @ 22:02:00
URL: http://thejenna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0