(O)vanor

Sitter i soffan och äter lite god mat. Har på senare tid kommit på mig själv att ha rätt knasiga beteenden för mig när jag äter. Beteenden som man inte kan ha i matsituationer då jag äter med folk. Ett steg i rätt riktning är att jag faktiskt kommer på mig själv när jag gör det. Men det är något jag behöver jobba bort, lär få konstiga blickar annars. Haha. Det är även lika bra att jobba bort det nu, så det inte blir till en ingrodd vana som inte går att få bort.
Nåväl. Var ute och fotade lite förut. Var ruggigt kallt ute bara. Sisådär 10 små grader. Burriburr. Ville mest kika in och önska er en god kväll. Tänk på mig när ni sitter i soffan och myser, då jag själv springer runt och stressar på jobbet. Men högre makter intalar mig om att det blir en lugn dag idag, så jag litar på det ;)


Kommentarer
camilla

Hoppasdu får det bra på jobbet :) känns det som du kommit in i det helt nu?



Jajamen :) jag tar fortfarande 2 näringsdrycker. tog en till för ca 3 veckor sedan när mina blodprover inte visade helt 100 såla på en nd som jag hoppas hjlpt till lite nu hehe :D tar du någon? kraam

2012-05-07 @ 19:56:16
URL: http://resanupp.devote.se
Emmie

Hej Cecilia! Tack för en fin blogg! Jag snubblade in här någon gång i slutet av förra veckan och har läst igenom hela arkivet under helgen. Jag har några frågor som är ganska off topic, om du tycker att de är tråkiga får du låta bli att svara ;) Jag undrar nämligen lite om förskole-jobbet som du hade innan. Var du med i en vikariepool eller var det samma förskola varje dag? Var det lätt att få jobb på förskola trots att du inte har någon barnskötar- eller förskollärarutbildning (för det har du väl inte?)? Vad var det du inte gillade med jobbet? Vad tyckte de andra i personalen när du hade med dig egen mat, tyckte de att det var dåligt? (När jag praoade på förskola för några år sedan var det väldigt viktigt med "pedagogisk lunch", att man åt samma som barnen, smakade av allt osv.) Som du förstår har jag en liten dröm om att pröva jobba på förskola men har ingen utbildning och bara väldigt liten erfarenhet av att jobba med barn (har varit personlig assistent åt en åttaåring, satt barnvakt ibland när jag var yngre). /Emmmie.

2012-05-07 @ 20:47:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0