Solskensmellis

Var uppe redan innan nio idag, trots att jag jobbade sent igår kväll. Katt+solstrålar+fågelkvitter drog upp mig ur sängen denna morgon. Helt okej sätt att vakna på, faktiskt. Är ledig hela dagen idag. Ledighet, sol och värme..det betyder oftast bara en sak för mig – rastlöshet. Tusan. Har iallafall roat mig med lite bakning, en runda på stan och mellis ute på gräsmattan.
Mellanmål i solen

Lilla mamma vet att jag kan känna mig rastlös när jag är ledig en hel dag, så i eftermiddag ska vi bege oss ut och göra lite ärenden. Blir kanske en solskensfika på stan också! Men innan dess så blir det utmaningsmiddag. Och angående utmaningar. Visst är det konstigt att man "väljer" att utesluta vissa livsmedel ur sin kost? Och i mitt fall är det inte bara såkallade "onyttiga" livsmedel som har uteslutits, utan även vanliga, nyttiga livsmedel aswell. Sådant som jag bara har tyckt vart jobbigt att äta, trots att det är nyttig vardagsmat. Men avbockningslistan på saker jag ska äta har redan påbörjats, för längesedan. Och jag har bockat av rätt många saker ska ni veta. Men nu är det dags att ta steget längre och börja utmana lite extra, varje dag.
Nåväl, nu ska jag sätta mig en stund i solen och läsa och dricka upp min saft! Hur har ni det denna fina dag? 


Kommentarer
isa

Åh, allt blir så mkt godare och finare när man äter det i solen. eller hur? känner mig helt pumpad på d-vitamin kickar ;) Härligt med utmaningar också. framåt framåt!! puss

2012-05-21 @ 14:59:18
URL: http://cookiedough.spotlife.se
Ida

Rastlösheten kommer ju allt för lätt, tur att du o lilla mor din kan uträtta lite ärenden så det botar lite av krypet i kroppen! Mitt problem är att orken att göra ngt är som bortblåst, viker inte underlättar rastlösheten, finner du en logik i kombinationen extrem rastlöshet o extrem trötthet så let me know! Känns inte som en riktigt logisk kombination?! ;)



Sv; åh, segla i Kroatien med familjen, låter helt o hållet underbart! Lite lite avundsjuk blir ja allt, men tycker att du är så förtjänt av semester, resa, vila och NJUTA!! Förstår att de känns lite osäkrare att åka med vännerna sen, men vi får hålla tummat o tår att du är lite säkrare o starkare i dig själv då. Men du är ire där än, en sak i taget! :)

Jag har det sådär, men kämpar på. Vill orka o kunna njuta av sommaren! Så vi får kämpa på :)

Funderar på om de är åska i luften för de är galet kvavt. Inte bara varm varmt liksom. Vore inte så kul då jag ska gå (buhu, vill ha tillbaka min cykel) o träffa ssk på psyk strax! Åska klarar ja mig utan! Men men, vädergudarna styr man ju inte över;)



Hoppas din dag varit fortsatt fin!

Du är BRA! kram

2012-05-21 @ 15:28:33
URL: http://skeptisk.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0