Tonfisk

Det har hänt igen. Att jag varierade mig alltså. Två gånger på en och samma dag, inte illa. Vet inte vad som har flugit i mig. Måste ha fått någon form av upptäcka-nya-smaker-feber. Fast det är klart, tonfisk har jag ju faktiskt ätit förut, men ändå. Rätt underskattad fisk det där. God, nyttig, billig och går snabbare än snabbast att tillaga.
Hade lite ont om tid när jag skulle sätta igång med lunchen, och vad passar då egentligen bättre än att endast behöva öppna en burk? - Inte mycket skulle jag tro. Snabbmat när den är som bäst helt enkelt :)
Tonfisklunch

Får lite utlandskänsla när jag äter tonfisk. Brukar nämligen äta det till lunch när vi är ute och reser. Så idag blev längtan till resorna i sommar ännu större, om det nu är möjligt. Gudagod var lunchen iallafall. :) Det är så kul att upptäcka "nya" livsmedel som man har glömt av under en tid då man endast stirrat sig blind på biffar och lax. Haha. Hädan efter får jag nöja mig med lax och biffar fem dagar i veckan och prova något nytt resterande två ;) Sounds like a plan!
Nu ska jag snart iväg och hämta mamma och pappa för att sedan bege oss mot sommarstugan. Ska även förbi Allum en snabbis på vägen för att köpa lite saker. Nu ska jag packa. PUSS


Kommentarer
Anonym

Sv: tack fina du!

Det här med tonfisk.. alla snackar om tonfisk sallad haha, men jag har aldrig ätit det då jag tycker det luktar så äckligt.. Kram!

2012-05-16 @ 16:46:19
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
k a r i n

Nu kommer jag med ännu mer tips ;) Abba´s tonfisk express (tror jag den heter) är supergod. Finns i tre smaker.. passar perfekt till pasta! :) Tonfisk i tomat/sötsursås är godast. Tror bannemig det finns en som är till sallad med :P Våga testa med smak.. det är sååå mycket godare! Eller den i olja. Fett är viktigt! KRAM

2012-05-16 @ 16:55:04
URL: http://raindance.blogg.se/
Jen

Kan tipsa om de smaksatta tonfiskerna. Gott! Grillad paprika och en annan favorit med tomat och basilika sås. Klarar inte ren tonfisk så de är toppen! Annat tips är qorn filéer/bitar och taco soyafärs. Tänkte liksom att de kanske lunde vara något då de inte är sådär "läskiga och kalori rika".. Kramen :)

2012-05-16 @ 18:18:29
URL: http://thejenna.blogg.se/
Anonym

Vem försöker du lura egentligen? Om man ser på dina supernyttiga måltider, som till stor del består av grönsaker och noll procent fett, behöver man inte vara ett geni för att inse att du inte kommer öka nämnvärt i vikt... För din egen skull - sök professionell hjälp! Det behöver du.

2012-05-16 @ 22:38:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0